klarr't

Städat: check!
Pluggat: check!
Rensat garderoben: check!
Jäklar vad effektiv jag varit idag ändå. Det lönar sig att sluta tidigt ibland!

Ska snart göra mig ett par mackor med oboy, slå på en film och vänta på det där samtalet. Det jag inte riktigt känner att jag klarar mig utan om kvällarna denna vecka och förmodligen inte veckorna framöver heller. Jag hoppas verkligen att dessa fyra dagar går fort fram, känner nämligen redan att det börjar dra ihop sig i magen efter längtan. Man kan ju undra vad grabben gjort med mig för att jag ska ha blivit så galen på så kort tid, hihi. Skämt o sido.. men han är ju faktiskt helt fantastisk!

Godnatt!

städ- & pluggdag

Är iallafall tänkt så. Ska försöka tillbringa timmarna ikväll till att göra lite nödvändigheter här hemma inför slutet av veckan då jag får hem min kära syster några dagar. Hade även tänkt stöka om lite med möbler här hemma, men det är inte så lätt när man inte vet hur man vill ha det riktigt. Får se vad det blir idag, dammråttorna under sängen SKA bort iallafall. ;)
Jag har bara hunnit läsa halva boken i svenskan som är till på onsdag så det blir spurten idag och imorgon. Sen om jag fattat något utav den är en annan sak, men har iallafall försökt så jag slipper känna en klump i magen. Jag är glad att jag inte valt till ännu fler ämnen till schemat då det känns som att det är nog med plugg i dom ämnen som redan ingår.. sen att projektarbetet kommer ta upp mycket tid är också något som hunnit sjunka in. Märker väl i slutänden om det var ett bra eller dåligt val. Men som sagt - det finns en mening i allt man gör.

Nu ska jag ta fram dammsugaren. Hörs.

Söndag..

Att säga hejdå är riktigt jobbigt, oavsett hur länge eller vad det gäller. Finns nog inget trevligt i ett "hejdå" överhuvudtaget egentligen, det betyder ju alltid slutet av något.. Men det är bara att börja räkna ned dagarna tills det blir mys- & pusskalas igen. Åh, jag är så förbannat lycklig ska ni veta!

Nu: sagan om ringen, har en skön sovmorgon imorrn!


Lördag 29 augusti

Just kommit hem från en hockeymatch samt en tur på stan. Är helt seg trots att jag varit igång ett bra tag nu och även fast jag ska ut ikväll hittar jag ingen energi. Men det kommer nog. Har lite beslutsångest för vad jag ska ha på mig också men det hör ju alltid till. Blir grillat här hemma till middag så hungrig behöver jag inte gå och vara ikväll iallafall.

Nej jag har inget vettigt att skriva här märker jag.. saknar grabben alldeles för mycket..

THAI

Regnig och ruggig dag. Vart nertvingad till skolan för att hejja på ettorna i brännbollen också vilket kändes surt då halva klassen ändå stannade hemma.. men inga sura miner för det för när vi gjort vårt stack jag och ett par tjejer iväg till snibben för thaimat! SÅ gott var det, och nu känner jag sug efter lite gotta. Men ska försöka hålla mig ifrån det ikväll hade jag tänkt, hur det nu ska gå när jag inte har någon aning om vad jag ska hitta på.. har gjort ifrån mig lite läxa nu också så nu är jag värd att låta den ligga i helgen. Imorgon blir det iallafall utgång med flickorna - mycket efterlängtat!

Nu ska jag ragga något sällskap tills ikväll, hörs.


Glädje..

.. är nog en utav de bästa känslor som finns. Att finna hopp och lycka i sin omgivning är en förmån, men att ta emot det och känna värme på grund av det är nog det finaste en människa kan ta till sig. Man känner sig lätt och tung på samma gång, men oavsett har man alltid ett brett leende på läpparna. Fånigt? Inte ett dugg. Det kallas kärlek.


Torsdag 27 augusti

En lektion, ledig 4 timmar, en till lektion. Meningslöst! Åker iväg till en vän och kikar på film sålänge.. borde egentligen ta itu med alla miljoner läxor vi fått redan men naa, får skylla mig själv på söndag istället eller nått. ;)

Hejj på ett tag.

Onsdag 26 augusti

Oj vad dagarna går, som alltid. Skolan är i full gång igen och det visade sig att vi kommer ha sovmorgon på måndagar. SÅ NICE! Jag har även sovmorgon på fredagar, så det är inget att klaga på än så länge när det gäller den biten! :) Mössprovningen var redan igår, första dagen. Kändes sjukt konstigt att ta på sig den där mössan o bestämma sig för hur den ska se ut osv, känns som evigheter tills det är vår tur men det kommer nog gå fort det.
Har ingen större koll på vad som händer imorrn men på fredag är det brännboll för alla ettor och vi har fått order om att kolla, så vi ska hejja allt vi kan på dom och efter vi gjort vårt blir det en sväng mot härnösand för att äta thaimat ;) MH-MH!

Nu ska jag ta en dusch och sen invänta grabben min. Ha en bra kväll!

Sista dagen av sista sommarlovet

Sitter fortfarande i Gävle hos syster och ska snart äta frukost. Har varit vaken ett bra tag men inte kommit igång förrän nu, hehe. Åker hem ikväll och laddar inför ett nytt år i skolan som börjar imorgon. Känns småtungt samtidigt som det ska bli.. skönt? Ja nått sånt iallafall. Ska möta upp Isa lite senare också och umgås med henne under dagen. Får se vad det blir för bus :)

Ha en bra dag alla!
miss ♥

:)

Spänningshuvudvärken har släppt efter den intensiva dagen och jag ska alldeles strax släcka och krypa ner. Var ute på en tur nu ikväll så nu ska jag väl kunna klara mig större delen av helgen, hehe. Fick även pussas med grabben lite så det ska väl också gå tills jag är på hemmaplan igen.. men känns ändå tungt! Blir endel dagar borta men jag tror att jag behöver det just nu faktiskt. Hur bra jag än mår och har det för tillfället här hemma så mår jag på något konstigt sätt alltid bättre när jag fått kommit bort för ett tag. Behöver iofs inte vara såhär långt eller länge men, nu är det som det är och det ska ju bli skönt såklart. :)

Krypa ner var det, Godnatt!

big BIG day

Jag grejjade det! Fyfan... jag har köööörkort! Kan ni fatta? KÖRKORT! I'm happyyyyyyyyyyyy :))
Och vem fan sitter hemma med nytaget körkort? Nej inte jag iallafall. HEJJ!

Onsdag 19 augusti

Det är blå himmel. Det är sol. Det är varmt(längs altanväggen iallafall). Jag mår bra, är lite törstig och även aningen svettig. Har legat ute i solen i ett par timmar nu och ska ut igen hade jag tänkt. Bäst man tar vara på det lilla som finns kvar, rätt vad det är dyker den väl inte upp nått mer..

Hörs nått när den gått och gömt sig!

some sunshine in the dark

Det här är ju fan fantastiskt!


Music brings the best out of me

fortfarande inget vettigt att komma med,
bjuder er på denna istället..



mycket skön & fin låt för huvudet just nu!

Tisdag 18 augusti

Det kryper i kroppen av rastlöshet och jag är sötsugen så det bara sjunger om det. Jag borde börja tänka på vilka kläder jag ska packa med inför helgen men orkar jag? Självklart inte. Körkortsböckerna ligger vidöppna och bara väntar på att läsas men suget finns inte där. Får bara hoppas på att det hittar tillbaka i god tid innan dagen med stort D.. förhoppningsvis!
Har velat på i en halvtimme om jag ska klicka igång en film eller om jag bara ska zappa runt och leta efter nått på tvn att se och under den tiden har jag inte ens slängt en blick åt tvdosan. Vad vill jag egentligen göra idag? Det börjar dra ihop sig ute och det ser ut att bli regn. Toppen! Genast sjunker humöret ännu mer i.o.m. det...

Nej vetnivad? Alla har vi sånna här dagar. För vad vore väl glädje om man inte innan känt på tyngden av lessamhet?
Återkommer när jag har något muntert att skriva istället.

Vissa dagar..

går det bara inte att skrapa ihop några ord till ett inlägg. Inte för att jag haft så överdrivet mycket att göra eller så, men varken hjärnan eller känslorna hänger med riktigt som dem brukar bara. Men jag tror jag fått tillräckligt med tid nu för att få tillbaka det igen.
Igår var bara en vanlig vilosöndag. Idag har jag hunnit med körlektion och en liten tripp till härnösand. Fick med mig lite nya block hem som ja kan tänka mig är användbara till hösten och våren och sedan satte jag mig bakom ratten på vägen hem. Fick med oss Smilla också som var så sugen på att få gosa lite med moster i dagarna, och det ska hon minsann få också - till en viss del. ;)

Nu ska jag ligga här framför tvn tills jag blir hungrig igen, vilket förmodligen inte dröjer allt för länge, hehe.


påväg..

Har ingen lust att sitta här och vänta på att klockan ska ticka på så jag ger mig iväg och håller en vän sällskap tills godingen kommer och plockar upp mig där senare ikväll. Great! Blir nog inte tid för nått mer bloggande för idag heller, så passar på att säga godnatt redan nu. :)

Ha en fortsatt trevlig kväll!


16.27

Kan inte påstå att det blivit så mycket pluggande idag. Kollat igenom ett par avsnitt som jag inte är så hajj på, men det räcker inte för att jag ska vara nöjd. Får ta mig tid i veckan helt enkelt. Istället har jag legat ute o njutit av solen. Fy vad underbar den är, kan inte få nog. Vill verkligen inte bli av med den nu snart.. känns redan att det börjar gå mot höst när temperaturen sjunkit enormt på dagarna. Inte roligt alls..
Mätt och belåten sitter jag nu här och hade tänkt hoppa in i duschen. Later.


verkligen njöt ute i solen idag.

middagen bestod av en favoritpaj från felix med sallad, feta och avocado. Till det ett glas cola - oslagbart.

En sån härlig morgon!

Det är lördag och jag vaknade upp till ett totalt dött hus idag. Sov längre än vanligt också tack vare det vilket förhoppningsvis gör att jag håller mig pigg länge ikväll.
Har iallafall just tagit en skön promenad och ska äta en god frukost nu. Sen är det bara att köra stenhårt med körkortsböckerna ute i solen (så länge den bestämmer sig för att vara framme idag). Känns som att jag har lite mycket att göra i veckan så får försöka plugga som fan idag för att kompensera den tiden.. sen åker jag ju bort torsdag till måndag som sagt. :)

Men frukost vare ja, hörs!

ensamt..

Ja det var bra ensamt att komma hem. Och så blev det mörkt ute på det också, lite scary. But I can handle it. Är big brother om ungefär en timme och tills dess ska jag sitta här och snacka lite skit över msn. Vilket nöje. ;) Ska plocka fram chipsen och godiset snart o trycka i mig lite så jag känner mig rund och go, är jag värd en kväll som denna tycker jag.
Imorgon vet jag inte vad som händer över dagen. Blev inget pluggande idag så ska försöka få lite av det gjort imorgon istället. Hoppas även på solsken och värme! Mh.
På kvällen ska jag kanske sysselsätta mig med en vän och kolla läget ute.. Sen väntar en underbar natt med en person jag inte kan få nog av just nu.. :)

Håller snart på att somna känner jag.. höll även på att slockna på bion. Får upp o hoppa lite. Godnatt på er för ikväll!


fick en jättefin korg med lite smått och gott i ikväll som en lite sen födelsedagspresent,
tusen tack för det ♥

Fredag 14 augusti

Godmorgon! Jag slängde mig ut i solstolen idag när jag såg vilket väder det var, men till min besvikelse är det riktigt kallt i luften ännu. Iskalla vindar också.. typiskt. Men kanske att det tar sig framåt dagen.
Annars idag då? Jo, hade tänkt plugga tills ögonen blöder och huvudet sprängs. Sen får jag besök över middagen och efter det blir det biomys för hela slanten. Sommaren med Göran ska vi se, hoppas den är lika rolig som den verkar på reklamen.

Halv 11.. kanske skulle ta en promenad? Nja, det får vänta till imorgon. Får bli körkortsboken istället. Hejj så länge.

Torsdag 13 augusti

Är så trött just nu så jag vet inte vart jag ska he mig riktigt. Men sånt man får ta i efterhand när man inte fått riktig sömn på natten. Får vila en stund efter käket sen och efter det, lite senare ikväll, ska jag ge mig ut på parkeringsträning med mami. Ska även få säkerhetskontrollen att sitta ordentligt, börjar jag redan nu kanske det funkar. 

Fick hem en liten reseguide om Malta idag också som en liten extra födelsedagspresent av sällskapet. Fick mig att längta ännu mer, så himla fina bilder i den så man blir galen. Hoppas verkligen vi får chans att njuta av alla vackra vyer under tiden vi är där också. :)

Nu ska jag äta lite daimglass och se på tyra banks, om jag inte slocknar dvs..


Onsdag 12 augusti

Jag ställer ofta alldeles för höga krav på mig själv och kan även hända att jag gör det på dem i min omgivning, vilket ledde till det tidigare inlägget. Men jag har svalt det nu och ligger i sängen med daimglassen i högsta hugg. Väntar på min favorit som förmodligen ramlar in snart. Blir en lugn kväll ikväll framför tvn bara, behöver krypa upp i en famn och känna mig lite hjälplös för en stund. Känns inte som det flutit på såå bra som det borde gjort idag, dock endel saker med bra vändningar, men även sånna med lite sämre.. men allt kan inte vara toppen bra hela tiden. :)

Tills vidare ska jag krypa upp på kuddarna och slappna av. Hörs!


så jävla less på att ta ansvar och vara "bra"

är allt jag har på hjärtat just nu.

irritation på hög nivå

Sitter på skolan och har nött på med det förbannade tk-programmet i flera timmar nu och helt plötsligt lägger det av och jag blir tvungen att starta om datorn. När jag loggar in igen och går det inte att starta det avbrutna testet som jag höll på med, vad fan!? Kommer det alltid vara sådär blir ja galen. Jag är så arg och det är verkligen panik i kroppen på mig över dem här förbannade faserna. Hahahaha ne kan inte annat än att skratta åt allt som ska jävlas hela tiden med detta körkort........ kanske inte är meningen att jag ska ta det?

Har iallafall stoppat lurarna från mp3n i öronen och ska försöka sysselsätta mig tills en vän kommer in till stan för för lunch. Är även dödshungrig till råga på allt!
Nu ska jag försöka låta bli att klaga och hitta något possitivt om denna tisdag. Eller kanske läsa det underbara smset jag fick inatt för tusende gången ;) hihi. 
Hörs!

Music brings the best out of me


helt klart min nya favorit!
 
 
They say she needs to slow down, the baddest thing around town

Måndag 10 augusti

Det är oerhört skönt med lugna lata dagar ibland, men den här veckan önskar jag det kunde hända lite mer faktiskt, precis som förra veckan. Imorgon ska jag klippa mig, plugga på kkortet och eventuellt träffa en vän för lunch. På onsdag ska jag tokplugga på kkortet + körlektion. Torsdag eventuellt lunch/fika med en vän.. fredag? lördag? söndag? och för att inte tala om alla eftermiddagar och kvällar? Visst man ska inte låta livet styras av ett schema men jag får lite panik när det inte händer nått på dagarna. Nästa vecka blir späckad iallafall. Drar även söderut på torsdagen då och kommer hem när skolan börjar och sen blir det ju dagsrutiner igen. Haha gud vad jag grubblar över strunt..

Men en sak som jag faktiskt kan grubbla lite över är min vidriga brännskada i handen. Duschade nämligen imorse.. torkade håret.. hårtorken började småhacka.. hårtorken slutade fungera.. HÅRTORKEN SLOG GNISTOR.. gissa vart jag hade handen just när en gnista flammade till? Jora precis där det hände och precis där sladden gått av. En stöt och en kolsvart hand senare (även ett par tårar p.g.a. chocken och rädslan) hade jag ett fint, geggigt sår i handen. Det kommer vatten ur det konstant även nu och det ser ut att ha huggtänder dessutom. Ursch o fy! Inge roligt sånt där.

Nu ser jag att det börjar bli långt här och tiden rinner även iväg. Dags att ta fram teoriboken! Hörs.


från i lördags - satte sprätt på champangen

chillin' out in the sofa as eighteen years old

I'M 18!!!!!!!! yesyesyes. Igår var det kalas från morgon till sena natten och jag mådde som en kung. Desto värre blev morgonen och förmiddagen, men det var det värt. ;) Sitter och tar igen här i soffan med mamma och kikar på casanova. Har nästan precis sagt hejdå till en vän som sov kvar här inatt. Jag känner mig helt utslagen och slocknar nog ganska snabbt i sängen ikväll. Ska bli skönt att få sova en hel natt utan något som stör nu äntligen. Ingen oro i varken kropp eller själ. Eller ingen övervägande iallafall.

Nu ska jag försöka koncetrera mig på filmen. Nattinatt!

giving up

Jag är helt slut i huvudet. Märks att jag tillbringat tid framför skärmen idag.. kroppen strejkar också så ska ta igen lite sömn från igårnatt tänkte jag, därav en tidig kväll för min del! Ska dessutom upp imorgon i god tid för att dona med diverse.

Så.. big brother och sömn nu helt enkelt. Godnatt!

party mode







gissar på att bl.a. dessa kommer spelas flitigt imorrn
(iallafall om jag får bestämma) ;)

fredag 7 augusti

Natten har varit underbar, men varm, och det underbara vädret gör ju inte saken sämre. Jag undrar varför jag sitter inne just nu när himlen är alldeles blå ute? Galet. Man blir så fort less när det inte blåser ett dugg vilket är så typiskt. Borde egentligen passa på eftersom det verkar bli dåligt väder till veckan igen..
Resten av dagen blir lugn. Ska nog bara ligga hemma och invänta morgondagen, hehe. Jag känner mig som en liten snorunge igen som knappt kan vänta på att timmarna ska gå. Men den här dagen har jag väntat på så jävla länge. 18 år - det händer inte ofta liksom! :)

Nu ska jag kika på tyra banks och stoppa något i magen. Hörs!



från kramm i onsdags


torsdagsshopping

Har precis kommit ur duschen och håller på att torka. Sprang en hel del på öviks gator idag och fick med mig en hel del hem också. Älskar när man inte har några större begränsningar utan bara kan plocka på sig allt möjligt av vad man ser. Hittade även en klänning på rean som jag tänkte fixa tills på lördag, (ingen speciell men med lite smycken o klackar duger den nog) den gick nämligen inte igen i ryggen med 1(!) jäkla cm kvar bara. INGA PROBLEM sa jag och visade den för mamma som snällt tog på sig jobbet att sprätta dragkedjan och fixa det. ;) Ska sätta igång snart så det blir klirrat o klarrt. Får besök lite senare så vill inte att det ska ta upp för mycket tid då, hehe.

Nu ska jag ta något att äta och sedan måttas. Ha en fin kväll, gissar på att jag inte skriver nått mer förrän imorgon nångång.

back in bed

Hemma igen efter en trevlig kväll och god grillning. Är så skönt att få ta igen ibland! Jag ska släcka alldeles strax då jag ska upp imorgon i tid, iallafall försöka komma upp i tid, och iväg till övik med mam&pap. Blir alltså dålig uppdatering imorgon också, men ni anar inte hur skönt det är att slippa glo ögonen fyrkantiga om dagarna. ;)

Gooooooooooooooodnatt =)
btw, jag är på hyggligt bra humör! heeee

Onsdag 5 augusti

Det här behövde jag! Sova ett par timmar längre än de senaste dagarna. Men nu gäller det att ligga i lite o bli klar. Har lite ärenden på stan och ska tillbringa lite tid i skolan också tänkte jag. Ikväll blir det Kramm och mys med vänner, perfekt. Dock tar jag det lugnt eftersom jag ska upp o köra till övik på torsdag och göra av med lite pengar. Men kan vara bra det med - dubbelt upp på lördag istället! ;)

Nu blir det duschen. Hörs!

Tisdag 4 augusti

Dagen har varit fullspäckad med äventyr och nu är jag riktigt nöjd och vill bara sova. Har varken ork eller lust att skriva här överhuvudtaget meen tog mig lite tid ändå...

Äh, godnatt vafan..


Halkbana och finbesök vare ja

Jag är glad att denna dag är över trots att den varit super, dock har jag haft huvudvärk större delen av dagen p.g.a. att jag skippade frukosten som vanligt. Men har bara mig själv att skylla. Halkan gick iallafall kanoners och nu är jag ett steg närmare iallafall. Puh.. när jag kom hem slängde jag i mig mat och sen var det bara att åka ner och hämta syster yster som väntade på busstationen. Vi satt på altanen och snackade av oss massa strunt, allt som man missat under tiden vi sågs senast, och åkte sedan ner för en gofika på mällbyvägen.
Imorgon kommer grabben hennes också lagomt till min körlektion är över, så då blir det bad någonstans om det inte är allt för dåligt väder. Får se vartåt det bär.

Har inte tid att sitta här längre, har även lovat mig själv att låta datorn vila endel nu i veckan när jag likaväl kan sysselsätta mig på annat håll. Huvudvärk varendaste kväll kan inte bero på annat än det här beroendet har jag förnuftigt nog insett..
Godnatt med er då! =)


slö

Då gick denna helg mot sitt slut och en händelserik vecka tar fart imorgon. Har planer i stort sett varje dag fram till den stora dagen och det känns skönt på ett sätt. Ska ta mig tid att se till att på något vis få ordning på kortet till datasalen i skolan också så jag kan sitta och råplugga där en tid framöver.
Och imorgon har jag min efterlängtade halka.. Har ingen aning om vad som väntar och att köra dit eller hem blir också lite osäkert känner jag. Får gå som det går, inget mer med det.
Något annat roligt som förmodligen händer i veckan är finfrämmande från syster L och hennes grabb. Var rätt längesen vi sågs senast så det ska bli skojj. Hoppas på en sväng till något badställe med dem, annars bara mys.

Just nu slökollar jag på någon film och vet inte riktigt vad jag ska sysselsätta mig med. Är riktigt rastlös då jag inte gjort något speciellt vettigt under hela dagen, men ingen idé att tänka på något nu ändå.. Ska istället bara luta mig tillbaka och ladda inför morgondagen. :)


varit en duktig tjej idag

Music brings the best out of me


Förövrigt mina favoriter för sisådär 8 år sedan.

Söndag 2 augusti

Augusti månad vare ja. Herregud, hela sommaren har snart passerat förbi. Man blir alltid lika förvånad av hur fort tiden går, inte sant?
Mitt humör är iallafall på topp idag - solen har äntligen tittat fram och den sägs ska stanna större delen av veckan. Självklart har jag legat ute hela förmiddagen. Det är bland det bästa jag vet på sommaren - att ligga ute med p3 på hög volym och njuta av värmen. Totally love it!
För tillfället ser det även ut att bli pangväder på lördag vilket vore helt underbart! Ska se till att få mig ett dopp eller två i veckan också om vädret nu tillåter dvs.

Nu ska jag ta ett glas vatten så jag inte får solsting och sedan slänga mig i solstolen igen. Hörs!

it's impossible to pass by all the signs

Jag känner stor glädje i mitt liv just nu. Det är mycket på gång på flera plan och jag ser bara ljus i slutet av tunneln numera. Det är inga tvivel om vad som påverkar mig till dessa känslor, men jag kan ändå inte släppa taget om allt tvivel och den osäkerhet som alltid uppstår kring viktiga beslut i livet. Beslut som man till slut inte kan undkomma hur länge man än skjuter dem åt sidan och som man helst aldrig någonsin vill behöva ta ställning till, egentligen.

Jag har insett att jag är rädd för förändringar (samtidigt som jag totalt älskar dem) fast jag innerst inne vet att det varken kan bli bättre eller sämre om man inte vågar ta några risker, prova nya möjligheter och chansa en aning. Ibland undrar jag vart felet sitter och kräver mer tid än den som finns tillhands vilket ofta leder till det motsatta än vad det från början var mening att vara.

Jag har så mycket jag vill få ut i ord, men min tunga fortsätter svika mig gång på gång. Att få ställa sig till försvars i situationer man knappt själv förstår sig på är nog något ingen människa önskar göra varje dag, men det kommer alltid en tid då det måste göras. Det kan handla om i princip vad som helst egentligen och oavsett hur djupt eller ytligt det hela leder lämnar det oftast alltid ett ärr i slutänden..
 
 
 
onödiga tankar som helt enkelt behövde få liv..


sjuk?

Kanske är det nått virus jag dragit på mig.. för bra mår jag fan inte. Huvudvärk, kramp, yr och helt slut i kroppen. Har iofs inte ätit sen frukost men har inte haft sån stor matlust och där har vi ännu ett tecken. Ursch och pyton för att vara sjuk säger jag bara.
Vädret har inte heller blivit bättre utan tvärt om har det gått till det sämre. Det bara öser ner regn utanför mitt fönster och det gör ju inte precis att man känner sig piggare. Nej.. blir en kväll under täcket för mig. Har inte minsta tid att vara sjuk i veckan så det får vara nu det blir isåfall, hehe. Kanske vänder det om jag tar det lugnt, vilar och ser till att dricka mycket.. eller så är det helt enkelt bara nått tillfällfigt. :) We'll see.

pissväder

Jag har lust att ligga inne med persiennen nerdragen heeela dagen. Jag gillar inte lördagar nu för tiden.. jovisst - om det mor förmodan skulle hända nått kul är dom grymma, men på senaste tiden har dem inte bjudit på allt för mycket skojj. Bara vissa emellanåt. Dock har jag nog 3 lördagar framför mig med lite fart och fläkt så det ser jag framemot!

Jag ska ligga inne idag och plugga på körkortet tänkte jag. Istället för att bara läsa igenom alla sidor ska jag gå igenom studiehäftet också o se om jag överhuvudtaget tagit in nånting av det jag läst. ;p Nått ska väl iallafall ha kunnat fastnat tycker jag.

Börjar dagen med frukost iallafall.


Is it time to let our feelings have their way?

Just nu önskar jag att jag var någon helt annanstans,
där jag mår sådär fantastiskt bra och där jag lätt kan stänga ute allt omkring.

Jag älskar hur denna plats får mig att känna,
och jag älskar dess värme, lugn och tryggheten den för med sig.


 

 
 
Jag önskar jag var där... där hos dig.

RSS 2.0