pust, suck och stön!

Dagen har inte bara varit äckligt kvavt varm, utan också fruktansvärt intensiv för ryggen och fötterna. Jag satte mig inte ner i stolen en enda gång från 10-14.. helt sjukt säger jag bara vad pengar och priser gör med människor! Fick jobba en timme extra idag men nu är denna dag iallafall över och jag får vila upp mig tills imorgon då det förmodligen är lugnt igen. Jag och en vän hade tänkt att bada lite efter jag slutat för dagen också vilket isåfall blir mitt första dopp för i år. Blir härligt! :)

Ikväll ska jag banne mig ta en promenad! (okej, det är tredje kvällen i rad som jag säger det nu..) Kanske t.o.m. byter om på en gång och ger mig ut innan jag blir hungrig igen.. Ja, så får det bli. Ha det!

Måndag 29 juni

Fy sånna myggbett jag har på kroppen från i lördags. Jag är alltid en utav dem utsatta, och ibland den enda, som blir attackerade. Får göra allt i min makt för att inte klia på dom så jag slipper alla fula märken efteråt.
Just nu ligger jag bara här i sängen och småkollar på Beck. Ska göra mig iordning för att sova tänkte jag nu medan det är nyheter. Inte för jag känner mig så oerhört trött just nu men det kommer väl så småningom.. :)
Godnatt med er.

ibland..

..måste man bara få må jävligt bra. Precis som jag gör idag. :)



psst! jag har namnsdag även!

Godnatt?

Jahaja vem var det som skulle somna tidigt ikväll? Sov iofs från halv 6 till 8 och därmed orkade jag inte med nån promenad.. hemskt typiskt. Får lov att bli en imorgon istället helt enkelt.
Mamma och pappa sitter ust nu i köket o spelar nått frågesportsspel om sverige. Hade glömt att mamma har semester nu, det var tydligen anledningen till att dem var vakna. Själv ska jag försöka lägga locket på och få några timmars sömn innan jag ska upp o sälja lite jordgubbar igen. Så godnatt med er!

Söndag 28 juni

Mätt och belåten efter en såndär fryst pizza som man värmer upp i ugnen, det är jag. Väldigt mätt faktiskt. Ska försöka smälta den och sedan ta en skön promenad för o vakna till liv i huvudet igen. Man blir ju för tusan helt knäpp av den här värmen. Men den är sååå underbar, missförstå mig inte!
Jaha, idag då? Har självklart spenderat den ute på altanen. Har gjort lite nytta också - nämligen pluggat på körkortet. Det är dags att ta tag i det nu på riktigt känner jag, speciellt eftersom det inte blir någon körning med bilskolan igen förrän om 1 hel månad och var dessutom 1 månad sedan jag körde sist... men det skulle tydligen inte vara något problem i mitt fall enligt lärarna så jag väljer att lita på dem då.

Ikväll ska jag som sagt ut och gå en sväng, annars vet jag inte alls. Ska slappa o ta det lugnt bara och det ser jag framemot även om jag är lite rastlös för tillfället känner jag. Somnar nog tidigt ikväll så det är nog lika bra att inte planera in nått annat ändå.


sanna & jag igår

summerlove


puh!

Hett idag - jajjamen. But I like it! Sitter ju i skuggan med gubbarna så jag har det kanoners. Imorgon blir det 10-14 och sen till mormor och morfar för att hälsa på några norska släktingar som kommer på besök. Trevligt! Sen hem o grilla, byta om, fixa sig, mot jennifer och sedan vidare mot sollefteå. Blir 20-års party med rocktema, like that too!

Nu ska jag.. ja gissa? Juste, lägga mig i sängen framför tvn med godis och trocca ;) Trevlig helg! (om jag inte hinner uppdatera nått imorrn)

Sunshine

Haha! Det är ju bra pinsamt, men jag vaknade upp med träningsvärk i rumpan imorse.. jisses. Borde nog röra på mig lite mer och framförallt oftare. Idag ska jag dock inte ta någon prommis för idag ska jag bara slappa på altanen tills jag ska iväg och göra mitt sista eftermiddagspass på ett litet tag. Nästa vecka kör jag förmiddags igen - mycket bättre.
Jag är uppe tidigt och det är av den enkla anledningen solen. Ska ut och lägga mig nu och sätter förmodligen inte min fot inomhus förrän i eftermiddag igen. :)

Ha en bra dag så länge!

Torsdag 25 juni

Well.. dagen har gått himla fort. Ovanligt fort. Den har också varit en utav de bättre på senaste, även fast alla dar faktiskt är bra nu mera. Men vissa dagar bjuder på sina små guldkorn!
Har ganska precis ätit och ska snart slänga mig på sängen och slå på tvn. Brukar inte vara nått bra på torsdagar, så kanske blir körkortsboken istället.. vad vet man. Har hunnit med en välbehövd promenad ikväll iallafall, visserligen ingen lång en, men den var hurtig nog. ;)

Nu ska jag se till att ha nått bättre för mig. Man blir ju inte direkt klokare av att sitta här. Ha det!

Music brings the best out of me

Börjar dagen med två nya från Jordin Sparks


fearless


battlefield

00.15

Om en vecka är vi inne på juli månad. Har sagt det förut, och jag säger det igen - helt sjukt vad tiden går fort!!
Nästa helg är det äntligen gatufesten som vi längtat efter ända sedan februari då vi bokade det där hotellet. Ska bli grymt måste jag säga, eller jag hoppas iallafall på det. Det jag ser mest fram emot är att få komma bort över helgen och bara ha roligt med tjejerna. Det behövs!

Vad gör jag uppe annars nu såhär på natten då? Jo, jag kikar på gamla big brother avsnitt som går på tv 400. Egentligen borde jag sova känner jag, men kan inte slita mig från datorn riktigt. Har ju egentligen ingen tid att passa annat än kl. 2 imorrn då jobbet kallar så gör ju inget om det blir sent..

Ne nu ska jag försöka dra täcket över huvudet och få lite sömn en gång för alla i denna värme. Vaknar väl 5 imorrn bitti igen av värmeslag.. men kan inte hjälpas. Godnatt!

rush

Drömmar, önskningar, förhoppningar.. allt sånt känner jag att jag har massor av just nu. Det riktigt suger i magen och spritter i benen på mig.
Jag längtar efter en resa. En resa någonstans, inte nödvändigtvis långt, men bara bort ifrån här.
Jag hoppas på nya människor och nytt sällskap - nya äventyr och helt nya möjligheter.
Jag suktar efter att lägga mig på en strand hela dagen och bara njuta av den underbara sommaren som äntligen kommit.
Det är mycket man vill i livet, och därför finns dom. Drömmarna, önskningarna & förhoppningarna.

Godmorgon kära onsdag! :)

mh

Kvällen är räddad,
mamma har bakat rabarberpaj!

Tisdag 23 juni

Inte mer än ungefär 2 timmar efter mitt inlägg igår låg jag och dregglade ner kuddarna här. Var så oerhört trött och kunde inte hålla ögonen öppna. Så det blev inget långt måndagsmys för mig. :P
Anledningen till att jag sitter här redan nu däremot är en annan.. fick ett telefonsamtal imorse när jag låg och drog mig i sängen som gjorde att jag hoppade rakt upp ur den av glädje. En vän tog nämligen körkortet idag och jag är minst lika glad för dennes skull som om det vore jag själv! :) Grattis igen vännen!
Funderar dock på att krypa tillbaka igen nån halvtimme, eller kanske ut och ta vara på solen direkt? Hm.. nja.. blir nog frukost i sängen ändå. ;)

Måndagsmys

Just nu sitter jag och käkar godis samtidigt som jag småkikar på Momma's boys på 3an. Har haft besök av en vän som precis åkte hem för kvällen, så nu ska jag slänga mig i sängen och kika på tv hela natten är det tänkt.. Eftersom jag har eftemiddags passen hela veckan kan jag gott njuta framför tvn sent på kvällarna. Det är bra skönt ibland att slippa tänka på tider hit och dit! ;)

Ha det!


Måndag 22 juni

Om lite mer än en vecka är det juli månad. Herregud. Det är lite läskigt hur tiden bara rinner iväg så snabbt som den gör. Men min sommar hittills har varit super, nu när jag tänker efter, så juli månad är välkommen med öppen famn. :)

Har legat ute nån timme nu och tänkte snart ställa mig i duschen och vakna till liv. Ska iväg och sälja gubbar vid 14 vilket känns lite tungt just nu men det är iallafall inte kallt ute - tack och lov. Hoppas vädret håller sig hela veckan nu som det är sagt. För det är ju så underbart med riktig sommarvärme så det är inte sant!

Söndag 21 juni


det flaxade en liten fågel inne i vårt kök imorse


Carte D'ors daimglass i solen.. oslagbart!


Midsommarfirande!

Nu var det inte bara en, utan två dagar sedan jag uppdaterade här. Har hänt endel så har inte haft tid att slå mig ned vid datorn o skriva ihop någonting.
Men i fredags jobbade jag iallafall till 2, sen var det bara att snabba sig hem och göra sig iordning för att åka först till lunde på en häärlig midsommarmiddag med jennf och hennes släkt. Tack för det! Det var både gott och kul på många sätt :D Efter det kom mamma och hämtade upp oss och jag körde vidare mot norrfällsviken där resten av kvällen spenderades. Mycket rolig kväll, hade kramp i axeln (av alla ställen, ja) på slutet av kvällen för jag skrattat så mycket. Slapp myggen också, fick ett på baksidan av låret men det kunde jag allt bjuda på. Blev bjuden på pizza innan vi skulle hem också, great! Som sagt.. lyckad kväll!
Så igår när jag vaknade var det bara att hoppa upp för o ladda om. Väntade in hela familjen som skulle fira sis 30 årsdag här hemma. Vi vigde in altanen också, och trots regn kunde vi sitta under "tak" och äta och må gott. Det var en mysig heldag det!

Nu väntar jag bara på att sis ska vakna.. som gjorde det precis. Vi dukar upp en frukost på altanen i det helt underbara vädret! Tack, äntligen sol och värme! Ska dra på mig bikinin och bara steka hela dagen. Kanon.

Ha en bra dag allihopa!

Can you hold my hands and be my guide?


Ibland behöver man bara lyssna, och känna.

Don't play cheap with your heart

Idag mår jag så jäkla BRA alltså. Det känns ända inifrån magen och hela jag är pirrig av en glädje som jag inte alls vet vart den egentligen kommer ifrån. Känslan är ju nästintill obeskrivlig, och jag kan inte sluta fundera över vad som kan ha hänt. Kanske är det att jag insett att jag slipper vistas i en äcklig miljö med, ursäkta uttrycket, endel äckliga människor under en tid framöver, eller kanske att jag får umgås med mina syskon med respektive i helgen, eller kanske att vi snart ska åka ner till gatufesten och röjja gärnet, eller kanske är det bara något speciellt som gjort intryck hos mig. Något som får mig att känna lite extra värme och som får hjärtat att slå ett extra slag lite då och då. Det slog mig just att det förmodligen är en mix av allt ovan, och jag kan med lättnad säga att jag är så himla lycklig just för tillfället. :) Tack.

Och inte nog med det.. nu visas 3 avsnitt av SATC i rad på 3an. Great!

Ingen vanlig dag idag..

Nej, för idag är det min kära systers födelsedag!
Hon fyller inte mindre än 30 hela år denna onsdag.

Hoppas du får en fortsatt bra dag, så ses vi på lördag! :)

Rastlös.

Alltså.. varför bestämmer jag mig för att bara sitta här när jag vet hur less jag blir efter bara en liten stund? Jo, för jag är så jävla lat. Minst sagt. Jag skulle kunna typ städa, gå ut och gå, ringa någon efter sällskap.. men nejdå jag är nog bara för bekväm av mig. Vill bara åka iväg någonstans o göra något kul. Det är t.o.m. fint väder nu, och ska tydligen bli det imorgon med. Visserligen inte så varmt.. men vad som helst är väl bättre än regn och rusk iallafall!

Åh.. detta kan driva mig till vansinne ibland.. bläbläblä
Kanske ska kolla runt på lite utlandsresor istället för o klaga här? Jag suktar verkligen efter en just nu..


Tisdag 16 juni

jag är så TRÖTT! Har sovit i över 1,5 timme nu och höll inte på att ta mig ur sängen när jag bestämde att det var nog. Måste vara de senaste nätternas usla sömn som börjar kännas. Tappade ju en hel del timmar i helgen så..
Klockan är ännu bara halv 6, men jag känner på mig att inget roligt kommer hända resten av kvällen. Den tillbringas nog bara i sängen framför tvn, preciiiiiiis som vanligt. So.. you know where to find me!

When I say jump, you say "how high?"


Blir riiiktigt danssugen av denna låt.
En av dem bättre med Flo rida, om ni frågar mig.

Måndag 15 juni

GENOMFRUSEN! Fan.. vart är sommaren, solen och värmen!? :( Blir galen. Ska det vara såhär hela veckan kommer jag få ta fram vinterjackan igen för att inte frysa fast där jag sitter vid jordgubbarna. Tycker synd om dem som har eftermiddagspasset eftersom det bara blir kallare nu framåt kvällen ;s uh..

Nu ska jag dricka lite cola o försöka tina upp. Hörs.

Söndag 14 juni

Bra helg. Det enda jag har att säga för tillfället. Puss!



Stadsfest dag 1

Är i full gång med förberedelserna och ska snart ge mig iväg. Blev inte kjol ikväll trots allt.. men det kommer fler tillfällen i sommar skulle jag tro.

Nemen hörni.. hade inget vettigt o säga egentligen. SÅ NU KÖR VI!

(vill även slänga iväg ett grattis till issi som tog studenten idag. Grattis gumman!:))

sunlight

Solen har tittat fram en stund nu ikväll. Det lättade mitt hjärta vill jag lova! Jag hoppas på åtminstonde rätt fint väder imorgon, för jag bangar inte för o dra på mig kjolen. Den åker på oavsett väder.

Ikväll såg jag att det är säsongsstart för Fringe igen. Missade rätt mycket av den serien mot slutet förut men den är värd att se tycker jag. Tills dess ska jag bara sitta här rakt upp o ner och inte göra nåååånting vettigt :)

bajsväder

Någonting säger mig att det kommer bli pissigt väder större delen av helgen och att det dessutom kommer vara rått, kallt och regnigt någon utan fre eller lör kväll.. Väderprognosen visar något annat för fre iallafall och tack gud för det! På lördag ska det dock regna, och det ser inte ljust ut just nu. Suck.. Får köpa mig ett fint regnställ att vandra i, heheeeee.

Idag har jag inte varit pepp på nånting alls. Legat i sängen och helt enkelt inte sett någon mening i att ta mig upp härifrån. Blir väl käk snart så då kanske jag pallrar mig till köket. Blä vad lite sol kan göra mycket. Tur jag har dem som får mig på gott humör i alla lägen..... ;)

Nä, kanske ska fortsätta med det jag höll på med. Dvs. ingenting!


p-p-p-puss och godnatt!


mys var det här


Music brings the best out of me


feels like I'm in a race
but I've already won first place

tråkdag

Man märker direkt när det regnar eller inte. Iallafall gör jag det. Humöret blir liksom inte det samma och orken finns inte där till nånting. Skulle egentligen haft körlektion om 1 timme men den blev inställd tråkigt nog.. fick iaf en ny tid nästa vecka så det går lika bra det.
Mamma är just nu nere och lånar en bok till mig som vi fick i läxa att läsa över sommarlovet(!!).. o inte fick man välja heller! Det skulle promt vara en som skildrar 1800- eller 1900-talet av något slag. Blev en krigsbok för mig, såklart. Det ska nog sysselsätta mig lite under dagen. Ikväll ska jag och en vän ta igen lite tid tillsammans, får se vad vi hittar på i det här vädret.

Ha det.

intuition

Ibland bestämmer man sig för en sak och håller fast vid den, ibland är man öppen för förändring, och ibland vet man helt enkelt inte alls. Det är inte alltid så lätt att veta direkt från början vad som kommer hända i slutet, eller kanske i slutet komma ihåg hur det ens började?
Ibland blir man riktigt överaskad hur allt visar sig vara. Man trodde man visste hur det låg till, men ibland har man så fel så fel..

Man kan ha bestämt sig för en viss sak, men ens intuition kan säga något helt annat i slut änden.
Märkligt.

Tisdag 9 juni

Vi prickade verkligen rätt dag att tillbringa i inomhus.. Jisses vilken värme i bilen och jävlar vad jag hade velat ligga i solstolen och stekt istället! Men det var skönt att komma iväg och endel nödvändigheter följde med hem. Gick bra att köra också. Eller.. det gick jättebra att köra rättare sagt! Snart så.... :)

Nu ska jag göra iordning ett stort glas med något kallt och svalkande. Har druckit ett ynka glas cola på hela dagen och är helt jäkla slut i huvudet. Sen blir det desperate och sen kanske nån film.. We'll see!


Måndag 8 juni

Dagen har bara rusat iväg och nu sitter jag här och käkar marabou och nacho chips. Har varit ner till tandregleringen idag i H-sand och börjar känna av värken nu, så bäst jag njuter medan jag fortfarande kan.
Imorgon ska jag och mamma åka till Birsta har vi bestämt. Ska försöka hitta nått nytt till garderoben, dock är jag totalt pank så får se hur det egentligen blir med det :p

Nu ska jag fortsätta min tvkväll med 2 ½ men.


You're gonna find out, baby, I'm one in a million

Seeeeeeeg söndag. Det suger i magen efter choklad även men vi har absolut ingenting hemma, blir galen! Det är vid sånna här tillfällen man märker vilken fördel det vore med ett körkort i handen. Men vissa får ju vänta dom..
Finns inget att se på tvn heller.. nej ingenting är eller känns speciellt bra idag. Att söndagar kan vara så tråkiga ibland.

Imorgon börjar en ny vecka, och denna vecka står det lite småsaker på schemat här och där. Förhoppningsvis går den undan så det snart blir helg igen. Helg och party med tjejerna!

Söndag 7 juni

Hade kunnat ligga kvar här i sängen för att sova i flera timmar till men det tillät inte mitt huvud. Solen sken in i rummet när jag öppnade ögonen och jag hade hoppats på lite värme också. Men jag vet inte.. 10 grader och iskalla vindar är inte så lockande direkt. Brr!
Nu är jag iallafall vaken och tillbringar förmodligen dagen här i sängen, om inget annat dyker upp dvs.


heaven

Den här helgen har varit en finfin start på sommaren. Känns som det kommer dyka upp många tillfällen för roligheter och umgänge vilket jag kommer behöva också. Blivit väldigt sällskapssjuk på senaste tiden har jag märkt.. ;)

puh.. ska väl snart släcka ner och dra täcket långt över huvudet. Ögonen är riktigt tunga nu, precis som dom ska vid den här tiden. Så.. natti.

Lite bilder från igår.


mina fina tjejer.


brudar!



bubbar


puss


shakey

Lördag 6 juni

Vill börja med att tacka alla för gårkvällen as always! Trots att jag inte fick släppa loss på dansgolvet som jag var riktigt taggad på så blev det en lyckad kväll trots allt. Men såklart ska ju alla kvällar ha sina bad moments men största besvikelsen var väl ändå vädret igår.. Tog ett tag innan jag tinade upp inatt när jag kom hem vill jag lova! Men med ett glas oboy gick det fint.
Idag är vädret detsamma. Har vi fått njutit av enda sommarvärmen för i år redan kanske? Just nu känns det som det iallafall.. men det kommer väl bara man har tålamod. Än har ju sommaren och framförallt sommarlovet bara börjat. :) Får hoppas på liiite mer värme tills nästa helg då det är stadsfest här. Ingen vila här inte!

Nu ska jag.. kanske hoppa in i duschen? Ja, blir nog så. Hejj!


Fredag 5 juni

Idag är det dags för alla studenter att slänga mössorna i det blå (eller ja, grå) här i Kramfors och ikväll blir det fest så det bara sjunger om det, guaranteed! Har just kommit ur duschen och börjar bli lite smått laddad. Mamma har köpt hem jordgubbar också som jag tänkte försöka få med mig några utav ikväll - blir årets första för mig det även. :) Mums jaa.

Nu måste jag lägga på ett kol, ska vara på stan om mindre än en timma för att glädjas tillsammans med alla fria 3or. Hörs!

Torsdag 4 juni

Mitt huvud spränger som aldrig förr. Har varit igång med diverse skit heeela kvällen.. och en sån skit sen, jisses.. Ska snart lägga locket på iallafall och försöka njuta av en lång natts sömn. Blev inget städa ikväll förståss så det lär jag ta tag i imorgon då jag kanske får besök dessutom. Då finns det inga undanflykter längre heller!

Nu måste jag klunka något innan jag faller ihop av huvudvärken, kanske lite oboy? ;)

vad var det jag hörde? jo SOMMARLOV!

Kan inte påstå att det känns, men nu är det verkligen sommarlov på riktigt. Det börjar nog kännas mer när stadsfesten varit, brukar iallafall vara så. Nu är det bara att ladda om för en helg full av fest - förhoppningsvis. Finns risk att jag börjar jobba redan på måndag.. men det är ju bara halvdagar så det är inga större problem, dessvärre är jag lite upptagen vissa dagar så har jag tur får jag lov hela nästa vecka ;D

Ikväll ska jag nog ta mig i kragen och städa rummet. Ser ut som en svinstia här och nu får det vara nog! Annars blir det nog bara en lugn kväll. Imorgon tar 3orna studenten här och då blir det utgång (det är iallafall planerna..) Men just nu ser det lite mörkt ut på festfronten.. nåja det blir som det blir. Jag ska ha kul har jag bestämt iallafall!

Dessutom kom mina varor från h&m idag, great. Får hoppas på att mamma orkar hämta dem senare!


kvällsgott

nehe.. fick ersätta chipsen med toast och colan med oboy istället, men det var inte helt fel det heller! ;)
Dessutom ersätter jag skräckisen med Grey's.

lillördag

En stor påse chips, dip och cola skulle sitta jävligt fint just nu, mmh!

Onsdag 3 juni

1 enda dag kvar av år 2. Det känns hur bra som helst, även fast man inte riktigt hunnit med och tiden bara runnit iväg. Men jag är ändå nöjd och det ska bli skönt med sommarlov nu. Även att detta är det sista någonsin och därför ska jag ta vara på det till tusen!
Skoldagen har förövrigt varit onödig såklart och just nu sitter jag med färg i håret. Bort med utväxten (Y) Ikväll hade jag tänkt lura hit nån buse för o kolla på Hide and Seek som går på 6an som jag inte hunnit se än. Klarar fan inte av sånna filmer själv men med sällskap går det kanon och jag älskar't. Får hoppas nån har lite tid öveeeer.

Nu ska jag stoppa något i magen och sedan sköjla ur färgen.. later on.

Tisdag 2 juni

Genomfrusen, trött, seg, hungrig, törstig, less... Oboy & macka under ett varmt täcke i en varm säng framför desperate nu! :)


I would never pull the trigger



but for you
maybe I could

Music brings the best out of me



just let me be there for you anytime, you're so fine
for you I'd tie the longest line, you're so fine

första jävla juni

Även om vädret inte varit det allra bästa idag så är det fan sommar på riktigt för mig. Vi är inne på juni månad och livet bara flyter på. Jag mår riktigt bra, äntligen! Och jag har många att tacka för det. Klarade äntligen den där förbannade fordons fasen på körkortsprogrammet så nu är det bara att repetera o repetera. Sommaren kommer gå undan och innan jag vet ordet av är det min tur, så bäst o ligga i.

Nu ska jag njuta av rabarberkakan som mamma bakat idag. Frästande? I know!


RSS 2.0