Morsdag

Man ska verkligen inte klaga.. men det är bara SÅ varmt ute idag! Åkte i så gott som ingenting för att köpa en blombukett till mamma på morsdag men inte ens det kunde hindra svetten från att rinna.(mh fräscht) Olidligt! Men det blåser ju som attan så det underlättar lite när man ligger ute vilket jag gjort hela förmiddagen såklart. Nu har jag gett upp och hade tänkt ta något att käka och slå på tvn. Har inte sett på tv sen i torsdags banne mig, så det kan jag va värd.
Gårkvällen var riktigt trevlig och den bjöd på många skratt och glada miner. Tack än en gång till alla som förgyllde min kväll! :) O för att inte tala om stockholmaren utanför sylos inatt... HAHA, det var en riktigt rolig prick det!
Trots att jag haft mycket för mig i helgen har den varit lagomt lång och jag känner mig redo för en ny vecka imorgon. Den bjuder på mycket gott den med, så det är klart att man ser framemot den!
Ha det så länge.

partypics


lille mindi fick vara med på förkrök



jennf & säna


sanna & kajsa


carroooo


jag & carro


jag, carro och jennf.

Tack för kvällen och super trevligt sällskap allihop!
Nu taggar vi om till den 5e! (Y)


ibland är livet helt fantastiskt underbart..


.. precis som det är idag.
TAGGA!!

Lördag 30 maj

Godmorgon!
Största anledningen till att jag är uppe nu är för att min älskade syster ringde och väckte mig för ungefär 1 timme sedan.... Det var något hon behövde fråga som tydligen var väldigt viktigt. Hm, undra det jag. MEN det var ändå dags för mig att kliva upp och sätta mig i solen för att njuta av en fukost på altanen! Det är magiskt väder idag, knappt någon vind och de få som känns är knappt svalkande. Gudarna är visst med oss tjejer. ; )

Jag ska verkligen inte göra någon nytta alls idag. Baara ligga ute och tagga. Har redan suttit inne liiite för länge nu, så ska återgå till mitt sällskap där ute som består av en radio, yey.


full fart

Har varit full rulle ända sedan halv nio imorse. Upp, skolan, kunder, bollsta och studentbalen. Vilket ös det var där! Men nästa år blir det dubbelt upp, right bryds? ;)
Nu är jag iallafall hemma i min säng och kikar på filmen saturday night live med travolta från -77. Fötterna(egentligen tårna) värker lite lagomt och jag är laddad inför imorrn till tusen! Sommaren ska invigas med fest o fart i sollefteå med häääärligt sällskap. Kingers(y)

Nu ska jag vara lite social på msn här en stund, sen blir det godnatt. sov gott!

Torsdag 28 maj

Underbart väder! Slängde mig i solstolen när jag kom hem och somnade där. En sann njutare är jag minsann. Ska strax göra iordning ett pizza kit vilket är en stor favorit, mh-mh! Och kvällen ska jag sedan spendera hos en vän.. Ännu en underbar dag! =)


Music brings the best out of me


Vet inte riktigt vad det är, men denna låt ger mig ståpäls!

WOHO

Idag leker verkligen livet. Min kusin tog körkortet och jag är så oerhört glad för hans skull! Fick även en good push i bilskole-bilen nu i eftermiddag, och när jag kom hem nu såg jag att jag fått tid för mina prov. ENORMT! Det jag strävat efter så oerhört länge, och det känns så jävla skönt att ha ett mål nu äntligen. Det här ska jag fan fixa! :)
Puh.. kommer leva länge på det här. Dessutom fick jag ju pengar idag och de var välbehövda inför helgen. Bara possitivt vilket har fört mig in på nya banor. This is a damn good day!


Tisdag 26 maj

Härlig sovmorgon och jag vaknade även upp med ett leende på läpparna imorse. Men konstigt vore väl annars, hehe. Synd nu bara att man måste bege sig till skolan.. känns inte som det är så mycket kvar av dagen. Men jag slutar inte förrän tjugo över två så några lektioner har jag att stå ut med.
Idag är det tisdag iallafall och har jag tur slipper jag gå tillbaka till en enda mattlektion mer än den nu i eftermiddag. Hoppas bara jag klarade det där jäkla provet, annars blir det omprov.. suck. MEN som jag brukar säga - det får gå det också.

Nu ska jag packa väskan och ringa jennf, then schoool. Ha en bra dag! :)

Vi finns

En isande, kall våg av varmaste slag.
En vindpust utan kraften att rubba ett strå.
Ett brännande öppet sår, som plötsigt läkt sig hel igen.
Ett ljud som skär genom djupaste vatten.

Och plötsligt står allt klart för mig,
vart vi en gång var,
var vi står nu,
och vart tiden för oss vidare.

En känsla.
En tanke.
Ett ögonblick.
Utan ord.

för bra för att vara sant?

Ja.. jag mår minst sagt utomordentligt bra idag! :)

Moooooontag

Jag är på topp idag. Eller kanske inte riktigt så som jag brukar kunna vara ibland, men nog fan mår jag bra iallafall! Det känns i hela kroppen, och just nu även i magen som blivit mättad med en magnum precis.
Jag ska försöka göra bort den eländiga historian nu för att kunna koncentrera mig på svenskan ikväll. Ska renskriva essän imorrn och jag är inte ens halvvägs, men det får gå ändå. Som alltid. Har sovmorgon till närmare halv 11 imorgon också och jag tror att jag ska njuta av den vilket gör att kvällen kommer bli lång och spenderas här i sängen med lite mys framför en film. ;) hii

Men nu: historia


"Hem ljuva hem"

Nej kanske inte riktigt. Men visst, en liten del av mig tycker väl det är skönt att vara hemma också. Bussresan hem var riktigt lång och jobbig. Helgen har dessvärre varit kort (alldeles för kort..) men trots det dåliga vädret har vi hunnit med rätt mycket endå. Ätit gott och såklart bara mått gott - Tack för det sis! Förhoppningsvis dröjer det inte så länge innan jag åker ner nästa gång igen.

Ikväll borde jag egentligen titta i matteboken då vi har det sista provet i Mattekursen imorrn. Men äh.. vafan, kollar igenom repetitionshäftena medan jag slår på en film istället. Vilken det blir? Twilight igen såklart.... ;)

Stockholm

Vädret är perfekt för att spendera hela dagen på en buss. Jag ska snart stänga igen väskan och åka för att ladda upp med nått gott inför färden. Blir nog inte så mycket dator under helgen nu vilket förmodligen bara är bra för mig.
Är hemma söndag igen iallafall, ha det bra!


Le(ss)

Kan inte klockan ticka lite fortare så jag får sätta mig på den förbannade bussen nån gång? Eller nej, den får gärna ticka förbi dem 7 timmarna också. Väskan är iallafall packad och klar nu. Har sparat lite plats åt något eventuellt inköp, typiskt att man inte har några pengar bara..
Har suttit med historian och kämpat på större delen av kvällen nu och resten av tiden har runnit iväg. Vet liksom inte vart den tagit vägen men ändå känns det som att tiden går riktigt sakta. Skumt. Men det är mycket att längta till just nu, och då brukar man ju kunna få några extra minuter på varje timme sådär. Blir väl lätt såhär också när det regnar och är jävligt ute.
Ne hörreni, ja tror jag ska slå på en film nu efter Grey's. Mamma hade beställt hem Twilight och Changeling utan att jag visste, så kanske blir någon utav dem. Får se. Hejjp.


Le

Ja, idag är en sån dag då jag bara skulle kunna gå runt och le hela tiden. Varför? Egentligen har jag inget bra svar på det, men de flesta pusselbitarna börjar falla på plats. Visst, det finns vissa som fattas fortfarande, men det kommer man nog aldrig komma ifrån..
Imorgon bär det iallafall av ner till Stockholm och jag skulle inte kunna längtas mer. Det ska bli gudomligt att få komma ifrån allt här hemma och slippa se vissa ansikten hela tiden. Njuter bara av tanken. Ska verkligen se till att slappna av och släppa allt för ett tag, det är jag i stort behov av.

Men nu ska jag vila upp mig och sen göra sista rycket med historian innan jag lägger den på hyllan över helgen. Nu hörde jag åskan också, damnit.. ajja, Ha det!

(Tack gud för att jag har sånna fina, härliga och förstående vänner och klasskompisar. Ni är guld!)

Jag önskar att vissa var lite mer klarsynta

Att inse verkligheten och leva efter den är inte att hela tiden förlita sig på andra eller att ta genvägar genom livet. Man måste lära sig att ta sig igenom även de tätaste av skogar, med eller utan hjälp, och man måste kunna tro på sig själv i de svåraste av lägen.
 
 
 
 
 
.. sen vill jag bara säga godnatt också!


missemjao


Just idag saknar jag dig lite extra.


Sprängande huvudvärk.

Här sitter man och kämpar på med engelska papper hit och svenska papper dit, men vad får man för det? Jo, huvudvärk så det sjunger om det! Jag gissar på att jag ligger här och läser i jävligt dålig belysning och att det är det som är anledningen till att mitt huvud pulserar. Får ta och skaffa mig en bättre lampa helt enkelt, det här går ju inte för sig.
Uh, dessutom har varit sjukt trött och lite smått hängig nu ikväll, jag undrar om det börjar vara någon förkyldning på g? Nej snälla, skona mig från det! Har verkligen inte tid att vara sjuk nu av en rad olika anledningar..

Bah.. tror jag ska belöna mig med en toast och ett stort glas oboy nu efter flera timmars läsning i sträck. And I think I'm finally starting to get the hang of it all!

Måndag 18 maj

Bort med det gamla och in med det nya - det är mitt motto för denna vecka. Ingen idé att gräva ner sig i något som redan varit utan hellre sikta framåt åt det som kommer. Har insett att alla helger framöver är bokade - stockholm, ev. cruising i solle, studenten+carros, stadsfest, midsommar och sist men absolut inte minst GATU!! Det ska banne mig bli en grym sommar, det har jag bestämt. Och jag tänker se till att ingen jävel sabbar den heller!
Som sagt, nya goda tankar är veckans tema kan man säga. Och att jag åker till Stockholm på torsdag gör bara saken bättre. Undebart är ordet.

Ne nu har jag suttit och skrivit här i en halvtimme.. har så mycket annat för mig så jag orkar inte. Men nu måste jag plugga iallafall så det får jag lov att orka med!


Should I be afraid?

It's all your fault.
You called me beautiful, you turned me out,
and now I can't turn back.
I hold my breath because you were perfect.
But I'm running out of air,
and it's not fair.


Good morning dearest Sunday!

Har inte blivit någon vila den här helgen alls. Ingen skön hemma kväll med godis heller, men det ska jag allt ta igen nästa helg i sumpan istället med min kära syster.
Full rulle vare ja - mässa både fredag och lördag och igår kväll blev det lite impulsivt party i Ullånger. Mig var det dock lite dåligt drag på, men det var trevligt iallafall. Hade gott sällskap! ;)

Idag skiner solen och jag tänker ta vara på varenda stråle. Hade tänkt läsa några sidor ur körkortsboken nu bara o sen slänga mig i solstolen, härligt härligt. Ha en bra dag i solen ni också!


från mässan i fredags.

Fredag 15 maj

Just nu skulle jag vilja kunna utropa ett efterlängtat "skönt med helg!", men nej. Denna helg är hantverksprogrammets stil- & hälsomässa på Kramm.. blir upp imorgon igen och kämpa på med massage hela dagen. Men det lönar ju sig senare som tur är. Idag var det ganska dött där iallafall. Satt på ansiktsmålning och där var det ingen fart alls, 3 barn på hela dagen var det trorja (Y) Men blir nog bättre imorrn på den fronten.
Förövrigt har jag hunnit med en fotbollsmatch ikväll bara, och nu ligger jag i sängen och lyssnar på magen som kurrar. Ska ta och fylla på nu tänkte jag, får se vad som finns i skåpen här hemma. Hejj.

Music brings the best out of me


rubrik

ett ord: plugg...

tråkdag

Minst sagt. Känns som att hela dagen svävat förbi utan att jag egentligen varit närvarande på något konstigt vänster. Men så kan det va ibland, och hur det än är så blir det en ny dag imorgon. Förhoppningsvis är den lite mer händelserik än denna.
Ikväll har jag proppat magen full med godis igen.. inteee ALLS bra. Fan, får bli en ändring på det här nu när beach 09 är inom räckhåll. Det där äckliga slisket borde ersättas med promenader och frukt istället. Ska bara ta o leta fram viljan först, blir dock svårt. För om sanningen ska fram skiter jag nog fullständigt i det där för tillfället. Allt annat går ju utför så varför skulle jag lyckas med detta egentligen? Nej, det får vänta till lite bättre tider.. o tills dess hittar ni mig med ena handen grävandes i godisskålen! :)

Nu: macka & oboy i väntan på Grey's.


medkänsla



You say you really know me
You're not afraid to show me
What is in your eyes
So tell me 'bout the rumors
Are they only rumors?
Are they only lies?

Falling out of a perfect dream
Coming out of the blue

Is it true? Is it true?
Is it over?
Did I throw it away?
Was it you? Was it you?
Did you tell me
You would never leave me this way?

If you really knew me
You couldn't do this to me
You would be my friend
If one of us is lying
There's no use in trying
No need to pretend

Falling out of a perfect dream
Coming out of the blue

Is it true? Is it true?
Is it over?
Did I throw it away?
Was it you? Was it you?
Did you tell me
You would never leave me this way?

Is it true? Is it true?
Is it over?
Did I throw it away?
Was it you? Was it you?
Did you tell me
You would never leave me this way?

Is it real? Did I dream it?
Will I wake from this pain?
Is it true? Is it true?
Is it over?
Baby, did I throw it away?
Ooh... is it true?

Take me away

Jag är inte den som brukar sukta efter en utlandsresa då jag inte gjort så många och det var inte direkt igår heller. Men nu är det min tur att drömma mig bort, och dessa bilder skapar ett enormt sug inom mig. Jag önskar bara att min plånbok vore lite större. Största önskan/begäret just nu är Maltas huvudstad Valletta. Mindblowing.

  



Oerhört avis på Jennie och Malin som drar till Turkiet resp. Grekland nästa vecka.. hemskt fuskigt!!


Tisdag 12 maj

Vilken vanesak det här blir lätt. Att uppdatera så fort man kommer hem/gjort något eller om man har något vettigt att säga. Men som många andra säger så är det himla skönt att låta orden flöda ibland, och att det känns som om någon bryr sig gör bara saken ännu mer beroendeframkallande.

Idag har jag iallafall gjort bort mitt sista nationella prov för denna årskurs. Ma B stod på tur och det kändes helt okej, men är ganska säker på att med provet i hand så gick det dåligt. Men det är inget jag tänker grubbla över, jag gjorde bara så gott jag kunde.
Efter det provet slutade vi iallafall men jag var duktig och stannade kvar för att plugga körkortsteori. Tog mig äntligen igenom fas A på teoriprogrammet så nu är det bara att kämpa sig igenom nästa fas. Hade tänkt att läsa endel i boken ikväll då det inte är något annat viktigt förrän nästa tis då vi har eng-prov igen.. får gå det också!

Nu ska jag erbjuda hjälp till Mam & Pap som håller på att montera upp våra nya utemöbler till vår nybyggda altan. (Y)

kalas

Måndagen har gått snabbt. Började med matte, fortsatte med språkhistoria i svenskan, klarade nästan fas A i körkortsprogrammet under lunchen, brännboll på idrotten och sedan en rätt bra körlektion på det. Körningen börjar ta sig nu, men jag nöjer mig inte förrän den är perfekt. (eller okej, så nära man kan komma)
Efter maten åkte jag ut till kussen och firade hans 18-års dag! Gott fika och trevligt sällskap. Längtar såå tills det är min tur. Det känns som om den aldrig kommer komma men sommaren kommer gå undan och vipps så är det skola igen och då har min dag redan varit. Man blir alltid lika förvånad över hur fort sommaren går nu för tiden ändå.

Ne nu ska jag ta mig i kragen och läsa igenom mattehäftena tills imorrn då vi har nationella, sen ska jag ladda med sömn.
Natti!


röda Converse light please!


MMH!

finito

Känner mig mätt på denna söndag nu. Har bara segat hela dagen och inte ens den viktiga matten har jag tagit tag i. Men ibland måste man bara få lägga ifrån sig allt, stänga av och inte bry sig så mycket och det är precis det jag gjort idag. Får ta itu med konsekvenserna imorrn helt enkelt..
Nu behöver jag några timmars sömn och förhoppningsvis får jag sova hela natten. Men som alltid såhär på kvällen/natten är det mycket som kommer upp till ytan, och oavsett hur djupt jag sover verkar det grubblet alltid kunna väcka mig. Får se om jag klarar mig undan denna gång, nattinatt!

Söndag 10 maj

När jag vaknade tidigt imorse var vädret alldeles solklart och jag såg framemot en dag ute i solen, men sen blev det molnigt och nu spöregnar det här. Å jäklar vad det regnar sen!!
Mamma och pappa började bygga på vår lilla "altan" idag också men fick snabbt avbryta när det började ösa ner. Men de har hunnit en bra bit redan måste jag säga. Känner påmig att det blir måånga sommarkvällar som tillbringas på den, härligt härligt. :)
Senare ska jag räkna matte för fulla muggar hade jag tänkt mig. Önskar jag hade ett snille här som kunde hjälpa mig men nått sånt finns inte till hands. Nej, jag får klara mig på egen hand. Fy bubblan, sån himla tur att det här är sista matte kursen!! Vill bara spy över alla idiotiska ekvationer som jag inte fattar varför man ska kunna.. MEN baaara o bita ihop, sista kursen nu som sagt (y)


When is enough, really enough?

Kan inte hjälpa att fortfarande känna mig tom, trots att jag inte borde. Kan varken sätta ord på eller få grepp om hur det verkligen känns eller hur jag verkligen vill ha det just nu, och det tar på alla krafter som finns kvar. Även fast jag vet svaret innerst inne så är det så mycket känslor och tankar att det är svårt att överhuvudtaget känna eller för den delen veta nånting alls för tillfället. Att tänka efter är som att kliva rakt ner i ett svart hål, utan ljus och utan värme. Det enda som är givet är att jag kommer ta mig ur det här, förmodligen inte med huvudet högt, men i sinom tid. Frågan är bara hur mycket man ska behöva stå ut med innan den dagen kommer, och när fan ska det sluta göra så förbannat ont?

Lördag 9 maj

Slog på en film och slummrade till en stund, och nu känner jag mig segare än segast. Farligt det där. Det kliade så i fingrarna när jag vaknade också att jag bara var tvungen o klicka hem en bikini och ett linne från h&m.. Damnit jag som inte har råd! Men den levereras inte förrän mitten av juni så kanske att man hunnit sålt lite jordgubbar tills dess..
Förövrigt så sitter jag bara här och väntar på att syster ska komma hem så vi kan börja med maten. Blir grekiska biffar, klyftpotatis, kesoröra + fetaost & avocado idag. gottgottgott! Ikväll blir det mys framför tvn bara, kanske att vi åker och hyr en film också.

Nu ska jag fortsätta lyssna på min kurrande mage och bläddra lite i körkortsboken.


"Godmorgon"

Lite bilder från igår finns uppe på facebook och bilddagboken, enjoy.


HV07

fredag och trendshow

Det har varit en riktigt lång dag och mitt huvud värker som aldrig förr. Har blivit dåligt med både mat och dryck under kvällen och funderar på att slänga ihop ett par toasts som vanligt innan jag lägger mig ;) Men borde inte. Lägger ju sig direkt på kroppen och det känns inget vidare nu när det snart är sommar, hehe..
Har iallafall varit en överlag bra dag trots allt. Har verkligen inte låtit någon eller något fått förstöra den och det känns skönt för en gångsskull. I vanliga fall är det ganska lätt hänt om man säger så.

Nej vetni vad.. jag kan inte hålla mig. Det blir minst en toast iallafall! Godnatt!
 
 
 
psst.. bilder från kvällen kommer upp imorgon.

Torsdag 7 maj

Sovit bort större delen av kvällen och vaknade upp till ett dånande spöregn. Innan det hann jag städa undan och byta ut alla vinterprylar mot lite sommrigare stuk här på rummet. Har även förberett allt det sista inför imorrn med klädsel osv. Har varit förberedelser hela dagen uppe på parken och det blir nog en bra kväll trots alla funderingar och frågetecken. Bara man inte ramlar av podiumet så är jag nöjd med min insats!! För er som undgått så är det alltså  vår trendshow jag syftar på. Mina kära systrar kommer hem bara för det också och jag ska tillbringa resten av min helg med Marlene som stannar ända tills söndag - det kan inte bli så mycket bättre just nu känner jag. Lite solsken i mörkret är aldrig fel liksom. :)

Nu ska jag måla naglarna, smörja in mig och sen blir det toast & oboy.

I keep it steady

2 toasts och en stor mugg oboy har jag mättat magen med. Hade glömt hur gott det är med gurka i toast, det var en höjdare ikväll det. Är proppmätt nu och ska alldeles snart släcka ner för att ladda inför en bilfärd till Härnösand vid 7 imorgon. Känns jobbigt som bara den, men det får gå. Kanske läser några sidor i körkortsboken innan också om inte huvudet säger ifrån..


.. och med denna bild säger jag godnatt!
jag och gosida på sista.

Onsdag 6 maj

Det börjar kännas att min dygnsrytm inte är den bästa nu. Så fort jag lutar huvudet mot kudden så ger ögonen upp. Men jag har inte tid med någon tupplur, tyvärr. Jag kör hårt med körkortsboken just nu, och snart hade jag tänkt att fortsätta med min superstädning här på rummet. Senare blir det lite mys med en vän och förmodligen en solning på det. Ska försöka komma i säng relativt tidigt ikväll då jag ska vara i härnösand tidigt imorgonbitti. Men får se hur det blir med den saken.. ;


Helt såld,


älskare!

Nu ska jag försöka att få lite sömn för en gångsskull. Har varit väldigt dåligt med det på senaste tiden.. men jag gör ett försök ikväll också iaf - Nattinatt!

It's complicated, it always is. That’s just the way it goes.

Matte, städa, rensa bort från alla hyllor och vrår, dammsuga hela huset, plugga körkortsteori, färga håret.. ja det var mycket jag skulle ta tag i ikväll och inte har jag börjat med något såklart! Har varit lite borta i huvudet och inte hängt med klockan kan man säga. Men det får bli en lång kväll istället då..
Idag skaffade jag biljetterna till stockholm om lite drygt 2 veckor. Ni anar inte hur skönt det ska bli att få komma bort alltså, jag kan knappt vänta på att få byta miljö och att få se nya ansikten och.. ja, skönt som fan helt enkelt. Det behövs! Känns även väldigt skönt att få hem mina älskade systrar på fredag. Är inte så lätt att bo så långt ifrån dem alla gånger men det går ju. Förhoppningsvis kan jag komma lite närmare om nått år. Underbart!

Det är nog bäst att jag sätter igång nu om jag överhuvudtaget ska få något gjort ikväll. Ha det!

obnoxious

Det är verkligen intressant det här med tillit och lojalitet. Hur en människa kan föra en annan totalt bakom ljuset och tro att allt är okej ändå och att man kan glida förbi alla hinder ostört. Hur man bara kan strunta i alla principer och agera enligt sina egna fördelar utan att ens skänka en tanke åt någon närstående eller någon i sin omgivning överhuvudtaget. Vart i hela helvete är deras jävla moral!? och vad i helvete har dem innanför pannbenet, om ens något alls dvs!
Jag skulle kunna spy galla över sånna här fruktansvärt idiotiska människor i en evighet och hatet i mig växer bara mer och mer för varje sekund som detta fortsätter att koka i mig. Människor som TROR gott om sig själv men som i själva verket skaffar sig fiender i vartenda kvarter är fruktansvärt patetiska. Sånna som inte vet vad ordet vänskap står för och tror att alla genvägar är bra vägar - bara det gynnar dem. FUCK THEM!
 
 
 
Så jävla avskyvärt och vidrigt så det finns inte.

det börjar ta sig..



.. och ingen är gladare än jag!

puss

..... :))

RSS 2.0