CHECK!!!

Ännu en gång går lyckoruset genom kroppen och ännu en gång väcks den längtan som jag så väl känner igen. Det är dags - Tokio hotel kommer till sverige i Mars och jag & en vän har biljetter till både sthlm och gbg. Låt det bara gå hela vägen fram denna gång nudå. This is going to be GREAT. Dock råkade jag boka dubbelt i GBG så två biljetter bara måste försöka säljas iväg....

Nu var det klart och det är bara att vänta. Är ju inte direkt imorgon, hehe. Idag däremot är det en ny vecka, en speciell vecka, för jag påbörjar min färd mot utlandet redan imorgon eftermiddag. Första stop är Gävle och några timmars sömn och natten mot onsdag är det dags att bila till arlanda.
Denna dag kommer jag alltså lägga min tid på att packa. Ska även ner och ta en simtur lite senare och sista natten ska jag spendera hos favoriten. Vet fan inte hur jag ska kunna klara mig utan honom ända tills nästa fredag alltså.....

Men packa var det först iallafall - vi hörs!

ursch på söndagar

Det var en bra kväll igår trots att the club inte imponerade så mycket. Men tack till er som gjorde den värd iallafall..
Jag ska snart käka och sen åka ner för att fördriva tiden med basket nu på förmiddagen. Känner mig så himla tung i hela kroppen och det där söndagsdeppet har precis satt sina spår. Det är ju faktiskt lov imorgon så den där skolångesten har jag ju förståss inte, men det är så mycket annat som snurrar i mitt huvud just nu som inte tycks vilja slå sig till ro. Suck..

Jaja, inget märkvärdigt. Ska ta o göra frukost nu som sagt. Ha en bra söndag.

ändrade planer

Blev lite impulsivt ferre ikväll ändå. Så nu blir det förfest och sen vidare mot sollefteå och the club! vi ses!

Lördag 24 oktober

Fy vilket tråkigt rusk väder det är ute idag! Man vill bara krypa ner under täcket och gömma sig och slå på nån mysfilm på repeat. Grabben åkte tidigt imorse då han skulle tillbaka till övik igen och förmodligen ses vi inget mer nu på sisådär 2 veckor.. Försöker att inte tänka på det så mycket, då känns det bara förjävligt och jag har inte tid att vara depp just nu.
Jaja, idag ska jag iallafall verkligen försöka göra lite läxor och även packa upp resväskan för att sen packa den full igen. Denna gång blir det lättare och svalare plagg som åker ned. (iih kan knappt vänta tills onsdag alltså!!!) Ska även försöka städa här på rummet då det stått tomt så länge och samlat massa damm som ska bort.

Annars? ne precis.. en riktigt slapp lördag för min del.

fredag fredag fredag

Det är läskigt hur fort dessa två veckor i övik har gått. Känns som det nyss var söndag då vi åkte upp. Ja.. tiden går fort när man har roligt helt enkelt. :)
Det har varit två lärorika och händelserika veckor på många sätt och jag har trivts som fisken i vattnet på kicks (och hos favoriten också såklart) och jag är verkligen överlycklig över det lilla extra jag ska få hoppa in o jobba nu mot juletider!

Ne nu hörde jag grabben i dörrn så nu ska vi bara mysa på innan vi förmodligen deckar rätt tidigt båda två.. hehe. Godnatt, fortsatt trevlig fredagskväll!

Homeeeeäää

Jag är hemma i lilla hålan igen. För ett litet tag iallafall.. nu blir det idol & gotta för fulla muggar!

Torsdag 22 oktober

Godmorgon! Är fasen ett under att jag är vaken redan nu, brukar inte komma upp ur sängen förrän efter andra ringningen men idag var jag vaken redan sju. Visserligen har jag bara legat kvar i sängen och kikat på the voice, men nu har jag hunnit med frukost och ska snart sätta tänderna i dittan o dattan.

Igår var det en mycket bra dag vad det gällde både det ena och det andra. Först fick jag ett sms som gjorde att min dag lystes upp och resten av dagen gick jag med ett leende på läpparna, och sen blev jag tillfrågad att jobba lite extra på kicks, där jag gjort min apu nu senaste 2 veckorna, innan jul o så. Helvete vad skoj! + lite extra cash vilket aldrig är fel. Känns finnemang! :)
Imorgon är det ju min sista dag där, vilket känns både trist och smått skönt på samma gång. Skönt mer för att vi har lov nästa vecka och då väntar ju den otroligt efterlängtade Malta-resan. Äntliiiigen! :))

Nej nu har jag inte tid att sitta här o söla på mer.. men avslutar med ett litet "livet leker". Höörs ;

Music brings the best out of me

Puss på den här!


Söndag 18 oktober

Helgen är slut igen och som alltid känns den så kort så kort. Stannade i övik och var på modo-linköping igår med ett par vänner, annars har vi bara degat i sängen framför film. Favoriten har dragit på sig en förkylning också, den lille stackaren, så jag sprang iväg och införskaffade lite nödvändigheter från apoteket nu på förmiddagen. Skönt att kunna bidra lite när man blivit bortskämd hela veckan med mat på bordet när man kommit hem, hehe.
Snart ska vi käka lite och sen ska vi fortsätta se nya transformers filmen. En riktigt seg söndag har det varit och blir förmodligen ingen fart senare heller. Bara ladda inför en ny vecka på kicks imorgon helt enkelt!

Nu är det nån som klagar över att han är döende... bäst jag pussar lite på honom kanske han överlever. ;) Hörs!

APU dag 4

Veckan har gått riktigt for på kicks. Idag och imorgon är det en makeup artist från Chanel som har bokningar för fullt, och varorna som kom i tisdags tog inte slut förrän idag. Så det råder inga tvivel på att jag sölat på där, hehe. Trodde först det skulle bli tungt om dagarna och det kändes lite sisådär. Men det tar sig - sån oerhört härlig personal och energi där så man kan inte annat än att trivas! :)

Just nu sitter jag bara här och ska snart sätta mig o skära lite frukt. Blir det + vaniljyoghurt ikväll, mumma!
Men först ska jag diska undan. Hörs!

APU dag 2

Jahani, har bara varit MASSA varor idag. Närmare bestämt 1 ton!! Mina händer är torra som flarn av all plast som slitits bort från förpackningarna och naglarna är förskräckliga. Får fixa dom imorrn och göra nån liten special kur. Har blivit golunch ute båda dagarna nu så imorrn får jag sno med en matlåda härifrån. Grabben som är ledig tills fredag (den jäveln) får minsann laga sin egen lunch här hemma. Han som lagar middag och allt tills jag kommer hem också den söten. Underbar är vad han är!
Nu ikväll har jag varit o tagit en latte på UH med malla och hade tänkt hoppa in i duschen nu och sen vänta in träningsnarkomanen som borde vara klar snart tycker jag. ;) Sen blir det tvmys för hela slanten, inte en enda minut ska gå till spillo!

Hörs o störs

APU dag 1

Har precis gjort mig klar och ska strax bege mig iväg. Känner mig riktigt slö idag, men det blir nog bättre när jag kommit ut och fått en prommis upp till gallerian. Ska blir spännande o se vad som väntar på Kicks, förhoppningsvis får jag sköta kassan en del o så. Och så hoppas jag på att dagen går fort så jag får pussa på favoriten igen, hihi.

Ne nu måste jag allt kila. Hörs!

Söndag 11 oktober

Framme i övik där jag ska tillbringa de närmsta 2 veckorna. Blir så mycket mys! Vi har laddat upp med gotta och trocca och ska slänga oss i sängen framför wallander nu. Håller även på att få något psykbryt på det här tangentbordet som inte har några tecken så man ser vad man gör riktigt......

Hörs igen när jag har tid, blir förmodligen dåligt uppande nu ett tag. I bet you know why, hihi. Ha det!

Redo för fredagsmys!





Blev lite förändring i rummet, och så mycket bättre om ni frågar mig!
Jag är nu helt slut efter att ha varit igång från att jag kom hem till för nån halvtimme sen, så nu blir det efterlängtat fredagsmys i sängen framför tvn.
Självklart är myssockarna på! ;) Bara grabben som fattas som förhoppningsvis ramlar in snart, hii.

Ha en bra fredagskväll alla!


HELG!

Dagen har varit kort & onödig, som vanligt, men ändå har jag hunnit med det som jag skulle. Just nu är jag i full gång med att fixa på rummet, men känner att jag inte kommer så mycket längre nu utan pappas hjälp. Så det får vänta tills han tagit sig en middagslur. Han blir ju 55 år idag så jag får vara patient, hehe.

Annars väntar jag bara på favoriten som dyker upp senare. Som jag längtar efter honom just nu! Har en liten liten surprise när han kommer också, hihi. På söndag har vi dessutom tillbringat 3 månader tillsammans (+ den där tiden i början då förståss, innan alla pusselbitar ligger på plats) och det har varit mycket bus under den uppskattade tiden. Fantastisk! Hoppas på att de kommande månaderna blir lika fina. :)

Nu ska jag dra ut sängen och och dammsuga bort alla äckliga dammråttor där under. Sen bädda och lägga in mattorna som är ute på vädring. Japp - en rejäl storstädning är i full gång här!

at last

Nu är äntligen denna dag över. Har inte fått mycket vettigt gjort. Naturkunskapspluggandet hade ju kunnat gått bättre också.. men jag har ju sån sovmorgon så får kliva upp i tid och läsa imorgon helt enkelt, för just nu är ja riktigt trött och behöver massor av sömn.
Imorgon är det fredag - äntliiiigen - och jag ska se till att inte söla på ett enda dugg. Har mycket att stå i innan jag får en lugn, skön & mysig kväll tillsammans med grabben min. Pappa fyller år också, fast det firas inte så värst i det här huset..

Godnatt!

I get down, down, down to get up on you


Can I drive you home?
Can I crash into your life?
Can you fix my fall?



Torsdag 8 oktober

På något konstigt vis tycker jag om torsdagar. Förmodligen för att det är dagen innan fredag (rättare sagt: dagen innan det blir mys igen hihi) och eftersom mina fredagar är så korta så känns det nästan som att veckan är slut på redan på torsdagarna. Skönt skönt! Men ikväll har jag mycket plugg att stå i. Så blir det när man skjuter upp saker in i det sista.. Hade hoppats på att få fixa lite här på rummet, men det verkar få vänta tills imorrn iallafall.

Hörs vid nästa pluggpaus.

någon tusenlapp fattigare

Blev hela kvällen nere i sundsvall och fann endel saker som jag "behövde". Ska fräscha upp här på rummet en aning så det är på g nu det. Sen fick jag med mig en vinterjacka också. Kanske inte riktigt exakt som jag önskade från början men den blir bra den här med - och jäkligt VARM är den!! Även ett par skor följde med mig hem. ;)

Nu ska jag hoppa in i duschen och sedan krypa ner under täcket framför tvn och slappa resten av kvällen. Fattas bara gohjärtat..

Hörs!

Onsdag 7 oktober

Blev en kort dag och snart ska jag bege mig neråt sundsvall. Först ett återbesök hos tandregleringen sen IKEA & birsta. Ska gå på högvarv och leta en jacka nu inför vintern, blir ju borta i nästan 3 veckor framöver så kan va skönt att ha en att krypa in i när jag kommit hem från Malta. Annars ska jag bara försöka få hem lite hyllor och ramar och kanske nått lite extra. Håller gärna i pengarna lite hårt nu, men kan inte hålla mig ändå när jag väl är där - det vet jag, hehe.

Nu ska jag stoppa nått i magen, Ha en bra onsdag!

desperate housewifes

Hade helt glömt bort att det drar igång ikväll. Vet inte om jag kommer följa det eller inte denna säsong, har blivit så dålig på att fortsätta följa de serier som startat upp nu under hösten som jag följde slaviskt(!) förr. Den enda serie som jag känner att jag behöver se just nu är bara true blood, men kanske det rinner ut i sanden så småningom det med?
Ger iallafall hemmafruarna en chans ikväll. Har ju flyttat in en ny familj på wisteria lane också. Kanske blir en ny favorit, vem vet.. :)

Godnatt på er!

Tisdag 6 oktober

Ännu en onödig dag. Verkar bli många sånna den här veckan. Men bättre än att inte ha något alls att göra måste jag säga.
Vi har alltså inte gjort så mycket idag. Registrerat alla UF företagen vi har som projektarbete. Blir nog bra det här, känns som så. Imorgon ska jag och min företagspartner slänga iväg ett mejl till en person som vi hoppas ställer upp och hjälper oss lite grann. Vore ju helfränt! Men det gäller att denne nappar också så vi får hålla tummarna. Annars har tiden bara pratats bort under större delen av dagen tycker jag, och morgondagen lär bli likadan - fast lite mer effektiv när det gäller UF ska det allt bli. :)

Annars denna tisdag då? Uträttade ett ärende efter skolan (great) och resten av kvällen ska jag plugga, skriva lite mejl och se till att ringa systeryster. Småsaker, dock viktiga. Men för tillfället ska jag bara ligga här och kolla på tv och invänta käk. Hörsssss

Shall we dance, shall we dance, shall we daaaance

Ligger nyduschad och nöjd nerbäddad under täcket i sängen framför Shall we dance just nu. Känner att jag är klar för dagen och kan slappna av nu innan jag slocknar.
Blev en kort men effektiv promenad tidigare ikväll bara för o få lite frisk luft. Är ju alltid något. Sedan fick jag finfrämmande och tog en fika, så den där promenaden gjorde ingen vidare verkan direkt. ;) Men skönt & gott var det. Plugget har jag lagt på hyllan ikväll, men än så länge har jag ett par kvällar på mig så får jobba på lite imorgon istället. Undra vad jag hade gjort under kvällarna om jag aldrig hade läxor & prov? haha.. tragiskt.

Nåja, nu ska jag fortsätta att se filmen. Godnatt!


(Bilderna nedan tillängnad Jossitoss)






från i lördags, mycket nöje ;)

Måndag 5 oktober

Måndagarna känns alltid lika onödiga, men antar att dom ändå är nödvändiga på ett sätt. Blir mycket information iallafall..
Har iallafall hunnit med ett par ärenden som var nödvändiga idag så det känns skönt att kunna lägga det åt sidan. Nu är det bara lite småsaker att dona innan veckan är slut, bl.a. försöka fixa en tatueringstid. Japp - NU är det äntligen dax! Dock inte innan Malta, tänker banne mig inte riskera att den bleks bort det första den gör. Men efter det ska det inte vara någon fara på ett tag hoppas jag. :) Annars i veckan är det massa schemabryt i skolan som förhoppningsvis gör att dagarna springer iväg.

Nu ska jag kika på Tyra Banks innan maten ställs på bordet. Hörs.

Godnatt!

Ett litet godnatt innan jag släcker för kvällen. Igår blev det som sagt utgång och kvällen var lyckad. Tack för det tjejer!
Imorgon är ännu en ny vecka (gud, känns som jag alldeles nyss skrev det där i ett annat inlägg..) och jag ska försöka plugga gärnet och vara lite effektiv med promenaderna nu innan det blir alldeles för kallt om kvällarna. Men nu först ska jag slänga igen ögonen och sova skönt i några timmar! :)


Lördag 3 oktober

Haft ett underbart dygn med älsklingen nu och det är dags att återgå till verkligheten litegrann. Men inte vilken som helst dock - it's party time! ;) Sjukt taggad. Om inte annat lär jag bli när jag höjer volymen och sätter igång och kletar på mig allt gegg som ska på i ansiktet inför kvällen. Fortfarande klädbeslutsångest - men har iallafall alternativ nu åtminstonde. Fick med mig en klänning hem igår som kanske åker på.

Jag börjar lite smått förberedelserna med en varm dusch nu!



mitt allra bästa!

idol och lite samhällskunskap

Har precis kluddat ihop sammhällskunskapsläxan tills imorrn så nu kan jag släppa den. Kikar på idol och även fast jag nästan nyss ätit ett par mackor och druckit oboy så är jag lite småhungrig och det skulle inte sitta helt fel med frukt och vaniljyoughurt... ja, ikväll igen. Har tyvärr slut på all frukt. Men imorrn blir det bannemig något gott - men då skiter jag kanske i frukten och kör på gotta istället. ;)

Nu ska jag se klart på idol och sen lägga mig i tid. Väckaren är ställd på 05.20 imorrn och bussen går 06.40 från busstationen. Håller tummarna på att jag inte försover mig. Godnatt folket!

ny månad, torsdagen till ära

Det känns faktiskt skönt att det är en ny månad. Denna månad är riktigt händelserik dessutom vilket bara gör det hela ännu lite skönare.

Denna vecka - Mittnytt & party
Nästa vecka - något schemaavvikande i princip varje dag i skolan
v. 42 & 43 - Bor i övik hos älskling (APU på Kicks)
v. 44 - LOV + MALTA!


När jag kommer hem där från Malta igen är det alltså november och då är det nya tag som gäller innan det blir jul och nyår och hela den biten. Tiden lär bara rusa iväg och förmodligen kommer man få en chock när första snön lägger sig på marken också.. dit längtas jag dock inte det minsta!

Ikväll då? Det blir pluggande för hela slanten. Samhällen som ska in imorrn och ska även titta lite på naturkunskapen som vi ska få bortgjord nästa vecka innan vår APU. Bra - så slipper man ha det i huvudet under de veckorna också.
Förövrigt kanske jag även slår till på en prommis om jag orkar lite senare. :)

Hörs.

RSS 2.0