Tisdag 28 april

Engelska bokrecension, dopinguppgift, idrottshistoria - done done and done! Fick även 2 engelska nationella gjorda idag, och matteprovet klarade jag med nöd och näppe. Det flyter på rätt okej just nu tycker jag, det känns liksom inte alltför tungt. Men ändå är det något som fattas.. såklart..
Nåja, imorgon har jag ett kärt återbesök hos tandregleringen i hsand. Dock blir det real pain denna gång känner jag på mig. MEN ska man vara fin, ja då får man fan lida pin! Tänkte ta ett varv på torget där också och gallra ur det lilla som finns där. Nått ska jag väl kunna få med mig hem iallafall.

Nu ska jag fortsätta unna mig chips och dip såhär sista kvällen innan jag lever på flytande i ett par dar. Hejj på er.


Måndag 27 april

Idag har varit en bra dag, trots matteprov och en oefterlängtad körlektion. Men mitt humör är inte längre nere i backen och släpar iallafall. Vilken lättnad! Blir en promenad ikväll med goids och kanske lite mys på det. ;)
Ska ta mig i kragen och börja på bokrecensionen i engelskan nu, lika bra. (Å suck och stön för nationella imorgon.....)

Haré!

music brings the best out of me


april 26


En finfin dag med fotboll, sol och ny internethastighet.
Nu återstår bara det tråkiga - matteprov imorgon, dvs. plugga gärnet.
Bita ihop vare ja!


 


psst

Ibland måste man varva ned, backa, ta några steg tillbaka och se sig om för att ta reda på om/vad som gått snett eller vad som ens hunnit hända i förbifarten. Man måste på så sätt lära sig att släppa taget och lämna vissa saker bakom. Det är inte alltid lätt - men det går.
 
 
"Välkommen till min nya blogg!"


RSS 2.0