_

Ny sida va, adressen finns på fb eller bdb. see ya!
bloody Sunday

Nej uh söndagar är hemska o allt annat än trevliga. Har iallafall tillbringat denna fantastiskt mysiga helg hos min pojkvän i norr. Hade sån lust att "råka" missa bussen hem nu ikväll.. ;) Hehe. Ne men nu är det bara att hålla ut in i det sista, som sagt.

Jag har en lätt huvudvärk så blir inte många fler minuter här inte. Ska fortsätta kika på Johan Falk under ett mjukt, fluffigt, varmt täcke (dock ensam.. buhu) och sen stänga ögonen. Har visserligen sovmorgon imorrn men det skadar inte direkt med nån extra timmes sömn. Imorgon börjar en ny vecka med nya möjligheter, och det är dessutom en väldigt speciell dag också. :)) Hejj o Gnatt!


Torsdag, 7/1

Ska strax krypa ner under täcket o blunda innan väckarklockan ringer alldeles för tiiidigt imorgonbitti. Känns som en söndag idag, men ooh så skönt det ska bli med helg imorrn igen. Hehe ;) Kändes konstigt o lämna grabben nu ikväll också när man haft så mycket tid tillsammans på senaste. Men nu är det bara o stå ut de sista veckorna innan han blir hemma. Yes yes yes.

Ne, har inte ens min vanliga fredags-sovmorgon så det är nog bäst jag gör mig sängklar nu. Godnatt!

trettondan

Idag har vi haft lundquist's på middag och det är minst sagt full fart här hemma. Har vi tur blir det snart nån efterrätt, och sen hoppar jag på bussen norrut igen o tillbringar min sista jullovsnatt med min favorit. Sen är det tillbaka till skolbänken igen för o göra bort siiista terminen. Det är så skönt att ja knappt kan tro det är sant alltså - dock också lite skrämmande. Men det är bara o förbereda sig så gott det går fram tills dess, vilket ju också är ett tag så..

Nu ska jag busa vidare här och sen packa väskan, hejj.

trettondagsafton

Livet leker - jag kunde inte mått bättre - allt flyter på precis i den takt som det ska. Big happyface!
Hemma en snabbis efter träningen nu bara, ska snart iväg igen. Juste - iväg o krypa upp i min goa pojkväns famn. Oslagbart.
Får blir bättre uppdateringar när vardagen knackar på igen helt enkelt. Tills dess, Ha det! :)

och så ännu ett nytt år

Ja nu är vi inne på 10-talet, och jag vet inte riktigt hur jag ska säga det ännu. 2010 eller 10? 09 lät ju iallafall något sånär jämfört med bara 10... haha ja sånna dilemman man kan ha va.

Idag jobbade jag iallafall min sista schemalagda dag på Kicks. Kändes både tråkigt o lite skönt på samma gång. Kan behöva ledigt nu resten av det som är kvar av lovet, vill för all del i världen inte tillbaka till skolan alltså. Hugaligen.
När jag kom hem hann jag bara slänga ett öga på klädhyllorna för att inse att de måste rensas o städas vilket var sagt o gjort på en sekund. Fick bort en hel del väskor med kläder och la in lite nytt. Ibland måste man inse att ett plagg faktiskt bara ligger o skräpar o måste läggas undan. Även att jag tog mod till o la undan favoritkoftan som blivit helt noppig o oanvändbar. Som sagt - ibland måste man.

Just nu ligger jag bara här på sängen medan favoriten står i duschen. Blir en fortsatt lugn kväll framför tvn, vilket är efterlängtat nu. Återstår bara att önska er ett gott nytt o god fortsättning, & en fortsatt trevlig lördagskväll! :)

RSS 2.0