svårt att ta det lugnt

Vet inte varför jag kväll efter kväll slår på alla dessa serier och filmer som går när jag ändå aldrig på riktigt kan se och koncentrera mig på det. Kanske är jag extremt rastlös, eller så är det nått allvarligt fel på mig. Haha! Nej, tror snarare på det första isåfall men alltid är det samma sak. Tar upp datorn och klickar om och om igen på samma sidor - ibland i flera minuter - bara för att ha något att sysselsätta mig med. Och är det inte något jag gör så är det något jag äter...
Faktum är att jag nyss tryckt i mig en tallrik med frukt och vanilj youghurt.. kanske ska ta o måla naglarna nu då? Hoho.

Onsdag 30 september

Haha, skrev just "Onsdag 30 oktober" i rubriken först. Något kändes fel.. "what?? snart november?? redan???? eh eh" Lite panik, men det är ju trots allt bara 1:a oktober imorgon som tur är..

Jaha.. idag är det mitten på veckan. De tre jobbigaste dagarna av den har snart passerat och det är endast en (och en halv om man ska vara riktigt noga) dag kvar tills jag får pussa på min grabb igen. Det är en pina att vara ifrån varandra på det här sättet, men det är inte föralltid som sagt.

Idag kom halsduken från Gina - var perfekt så den behåller jag. Hittade ett par stövlar på en skobutik här i Kramfors också som jag ska fundera lite mer på. Dom var varma och helt lagomt bra att ha under vintern om dagarna. Vill även införskaffa ett par tygskor att köra ner fötterna i när inget annat känns nog skönt. Vill ha, vill ha, vill ha ;)

later

nyttig tisdag iallafall

Minst sagt! Eller ja.. halvt åtminstonde. Blev inget snask när jag kom hem efter skolan utan hoppade direkt på middagen. Sen en promenad i kylan med en vän och efter det tog jag mig ner på konsum och lyckades hålla mig ifrån alla sötsaker och köpte istället med mig frukt och vanilj youghurt hem. Perfekt nu till idol! Bäst jag pallrar mig till köket och gör mig en blandning nu innan det börjar. Blir spännande ikväll när det är tjejerna som duellerar, tycker alla av dom har nått visst.

Hörs!

Typical!

+ känner mig mycket positiv inför de kommande veckorna, varför exakt är ännu oklart.
- väskan fån gina var slut

Tråkigt. Men det får gå ändå! Ärligt talat är jag inte så säker på om jag skulle få så mycket användning för den senare så var kanske lika bra och fick ju dessutom spara en slant. :)
Idag har det varit prat, prat, prat och sen lite mera prat i skolan. Utmattande vill jag lova, men var väl nödvändigt endel utav det iallafall. Imorgon är det sovmorgon så får ta igen för idag då. ;)

Magen kurrar rejält just nu. Får gå och snoka efter nått i kylskåpet, hörs.

kliade lite för mycket i fingrarna..


Påväg till mig. Hoppas på att väskan hinner komma innan helgen!


nyttig? (onyttig)

Det är verkligen inte min grej, att vara nyttig alltså. Varför ska det vara så förbannat svårt att hålla sig borta från godsakerna på vardagarna? På helgerna bryr jag mig inte ett dugg, inget emot en chipspåse då, men det är det här på vardagarna som jag önskar jag kunde undvika. Man känner sig bara uppsvälld och äcklig men ändå kan jag inte låta bli. Värre nu när jag har körkort också - då är godiset bara en liten biltur bort och det är riktigt svårt att hålla sig ifrån. Men ska verkligen försöka denna vecka, på riktigt. Istället för en påse gotta kanske en skål med frukt vore något liksom. =)

Dagen har iallafall varit riktigt lätt och smidig. Det är ju ny vecka nu igen och det känns som denna vecka är rätt händelserik. Får hoppas på det iallafall. Hatar verkligen när tiden bara står stilla. Slutet av veckan bjuder iallafall på lite roligheter. På fredag ska klassen åka till tv4 i sundsvall och kika på morgonsändningen, spännande, och på lördag blir det en rejäl utgång. Hade tänkt hinna med lite promenader i veckan också. Dock blir det ingen ikväll då det är så gott som storm ute. Brr brr.
Idag är det även en månad kvar till den såå efterlängtade Malta resan. Känns fortfarande väldigt overkligt, men det börjar ju verkligen närma sig nu!

Nu ska jag dona lite käk minsann. Hörs!

22.06

Vet inte riktigt om jag är trött eller inte. En sak är dock säker - har en rejäl huvudvärk..
Kikar på Hitch för tillfället men släcker nog snart ner för o blunda en stund. Har inte orkat pallra mig till duschen nu ikväll så får lida pin imorgonbitti o kliva upp ett par minuter tidigare.

Nu först ska jag slå en pling till mannen i mitt liv och se vad han gör för roligt i sin ensamhet. Så glad att jag har honom!
Godnatt.

Dessa förbannade söndagar

"Ja just de det är ju söndag idag. Då måste ju jag åka hem....... åh, jag vill inte åka hem."


<3

Lördag 26 september

Blev ingen utgång ikväll. Kände mig verkligen inte det minsta taggad för det, tyvärr. Men nästa helg öser vi på tjejer!
Istället blev det en mysig hemmakväll med favoriten. =)

Ha det så länge.

myspys

Har precis städat och dammsugit här på rummet, duktig som jag är, och ska snart sätta mig i bilen och hämta grabben nere i stan. Can't wait! Blir bara en mysig hemmakväll ikväll. Jag har laddat upp med cola, vindruvor och lite godis. Tänkte även dona morötter och dipp som jag blivit lagomt besatt av just nu, hehe.

Ne nu måste jag dra på mig några ordentliga kläder och sedan bege mig. Hörs!


<3

Älskade fredag!

Så himla skönt att denna vecka/berg- & dalbana är över nu. Hade tänkt ge mig iväg till skolan om sisådär en halvtimme - 40 minuter för att sedan ha min sista lektion denna vecka. Sedan blir det bara hem och städa. Har fortfarande beslutsångest om jag ska ut imorrn eller inte.. men isåfall kör jag förmodligen. Får ta igen nästa helg istället känner jag. :)

Nu ska jag fräscha till mig lite. Ha en bra dag!

*CLICK*

Har gjort klart läxan till imorrn som var drygare än jag trodde, men nu är den ju iallafall gjord. Har låång sovmorgon imorrn också men ska ändå försöka komma upp för att ta itu med städningen. Dessutom är det fredag, vilket innebär att jag äntligen får träffa min favorit igen! Som jag saknat honom denna veckan alltså...
Filmen Click börjar nu på 6:an som jag tänkte få timmarna att passera med. Har sett den nån enstaka gång tidigare men ser den gärna igen. Och hur snygg är inte hans (Adam Sandlers) tjej/sambo/fru, or whatever, i filmen i håret då? Inte dåligt säger jag.

Fortsatt trevlig torsdagskväll på er.

Some days are better than others

Det är så svårt att acceptera allt som händer just nu och det tycks bara bli värre för var dag. Jag hittar inte det där positiva som jag alltid annars brukar kunna hålla humöret uppe med. Även fast jag vet att det inte blir någon förändring i längden, eller att det inte är för evigt, så kan jag inte låta bli att sjunka längre och längre ner i all negativitet kring det som är fast att jag vet att det leder till något bra i slutänden.. it will work. It just got to.

Vaknade inte upp på min allra bästa sida imorse direkt, men dagen har ändå varit hyffsad. Klarade ekologiprovet med god marginal, och det prov vi gjorde idag gick också bra kändes det som. Har bara en uppgift kvar till imorrn som jag tror går snabbt att skriva ihop sen.
Förövrigt har jag precis ätit "middag". Pappa erbjöd sig att betala pizza eller nått sånt om jag hämtade hem det men jag kände mig inte alls sugen. Inte på nån annan mat heller för den delen så det fick bli två rostade och ett glas oboy idag.
Om en timma ska jag infinna mig på hällgumsgatan för en prommis med en vän. Kanske passar på att köpa hem frukt till en fruktsallad då också, vore inte helt fel ikväll.

Tills dess? Jag borde verkligen städa här på rummet nu när jag har lite tid över, men jag känner verkligen inte för det. Får bli imorgon då jag bara har en lektion över dagen istället..

Hörs

Avslutade kapitel i ens liv

Jag hittade nyss en gammal sparad konversation som låg och skräpade här på datorn, och blev påmind om alla känslor som studsade i kroppen och ut i hela rummet under tiden jag satt där och skrev. När jag idag ser tillbaka på situationen får jag inte riktigt samma känslor i kroppen. Jag ser det som något positivt på ett sätt och inser ganska snabbt - det är ett avslutat kapitel i mitt liv. Det var då. Nu är något helt annat. Något mycket bättre.

Detta får mig att tänka på allt annat i livet som för mig idag är avslutade kapitel och som aldrig mer kommer igen. Jag tror starkt på att det finns en mening med allt som sker, och kanske hade jag inte riktigt varit jag idag om allt detta under alla dessa åren som gått inte skett? Ingen sitter på svaret till detta, tyvärr.
Men jag är glad över att veta vem jag är, vart jag står, vart jag har mina nära & kära, vart jag vill komma och överhuvudtaget ha fått ett grepp om mitt liv idag. Det finns fortfarande mycket att gräva i, men alla de tunga stenar som legat och gnagt har släppt (eller iallafall blivit betydligt mindre).

Tiden som varit är guld värd, och att se framåt på tiden jag har framför mig skapar minst lika mycket glädje i vardagen som alla fina minnen.


en liten Petra som niondeklassare,


Onsdag 23 september

Idag är det precis ett år sedan min operation. Vid den här tiden var jag nyopererad. Tror att jag precis hade vaknat upp från narkosen och låg kvar nere på uppvaket fortfarande. Det var samma väder som idag ungefär, soligt och grannt, dock blåste det inte lika mycket. Jag hade en rätt yr och dryg natt framför mig, men hade också en gullig nattsköterska. Det bästa med det hela var duschen dagen efter - hade hunnit bli riktigt äcklig av ett antal svett-, & även svimnings-, anfall.. haha! Nu är det bara ett år kvar till nästa operation - HÄRDA..

Men nog om det! Nu är det 23 september 2009 och mycket har hänt sedan dess. Idag hade vi t.ex. det där förbannade ekologi provet. Gick väl helt okej, beroende på vad han är ute efter för svar förståss. Men ett G har jag nog fixat iallafall.
Nu är det bara att bita ihop o öppna skolböckerna igen för ett SPA+Hälsoprov imorrn. Helgen denna vecka är riktigt efterlängtad kan jag lova..

Nu: gotta och spa-pappers lärande. Hörs!

prov på prov

Var det inte jag som skulle plugga ikväll? Jo var sagt så. Istället satte jag mig i bilen och åkte o köpte godis (fan..) och tog en liten tur med en vän. DAMNIT. Vart tog min skollust vägen egentligen? Ersattes den av något annat måntro? Kan ju säga att det ska bli SÅÅÅ skönt med APU snart iallafall. Se där - känner äntligen igen mig själv igen! APU har ju alltid varit höjdpunkten i mitten på terminerna. Verkar bli så även denna termin.. =)

Tisdag 22 september

Det är så kallt här inne på mitt rum nu att jag inte vet vart jag ska ta vägen. Täcket värmer inte ens och då är det illa, brr! Men måste säga att jag är bra förvånad över att träden fortfarande är lite gröna och att de inte fallit ner mer löv på backen, det är ju ändå snart oktober. Det är ju bra, visserligen, men börjar bli lite less på den här mellan perioden nu innan det blir riktig höst-kyla så man åtminstonde vet hur man ska klä sig för att hålla sig varm hela dagen. Nu riskerar man ju bara att bli förkyld hela tiden istället.

Denna tisdag blir inte mer livad än någon annan. Ska ligga här inne under täcket och plugga på naturkunskapsprovet och även försöka se över SPA-provet och alla andra småläxor som är denna vecka. Skulle inte 2an vara värsta året? Tydligen var det någon som missförstod det där när dom la vårat schema.. ;)

Nu ska jag sätta tänderna i naturkunskapen. later



från idag

I guess you can't accept that the change is good

på repeat! ♥


Promenaden tidigare var inte det bästa jag gjort idag precis. Hosta och halsont, trots att jag bara gick i måttligt rask takt. Men det var skönt iallafall! Har pluggat lite smått också, dock inte så mycket som jag borde men ibland orkar man bara inte.
Nu blir det en kopp te och en smarrig macka framför Roast på Berns. Fattas bara en gosig famn att krypa upp i så hade allt varit perfekt. :*

Natti på er!

more thumbs up for today

http://open.spotify.com/track/2LG8PgPUphBqit1r49Rpaq
fucking underbaaaaaaaar



Nu: prommis i det härliga höstvädret!
Sen: plugga plugga plugga

Måndag 21 september

Hejhopp i galoppen!
Jag vet inte riktigt vad det är men på nått sätt mår jag riktigt finnemang idag! Skönt, inte sant? Oja. Har bara ett par prov senare i veckan som stör mitt oerhörda härliga humör men jag har ju hela kvällen på mig att plugga så jag känner varken stress eller den där paniken som brukar kunna uppstå ibland, hehe. Nej allt känns bara sådär töntigt härligt denna måndag. =)

Hade en skön sovmorgon imorse och slutade redan vid ett. Hade massage och fick även klart med APU plats inför vecka 42-43. En sån lättnad, ett plus i kanten är ju också att jag får tillbringa övrig tid de veckorna med älsklingen eftersom jag tänker hyra in mig hos honom då. :) Hihi!
Resten av dagen hade jag tänkt, som ovan nämnt, lägga min tid åt att plugga. Funderar även på att ta en prommis senare om det inte drar ihop sig o blir regn som det ser ut att kunna bli nu. Lite trist isåfall eftersom jag för en gångsskull självmant skulle gett mig ut. ;) Får hålla tummarna.

Nej onödigt långt blev det idag minsann, återkommer senare. Hejj så länge!

Suck, så var det söndag igen

Kanon helg. Förkyld dock, men det börjar bli bättre nu så.
Imorgon drar ännu en ny vecka igång och det känns som en viktig måndag imorrn. Men först blir det en såndär seg söndagskväll bänkad framför tvn..

Trevlig kväll på er!
Saknar min redan..

mörkare.. nej samma.. nej mörkare... ?

Samma visa varje gång.. Åkte ner för att köpa hårfärg tidigare och den här gången gick det ovanligt snabbt att välja faktiskt. Färgar ju bara utväxten för det mesta men nu börjar det ju gå mot riktigt mörka tider så kanske ska ta o bli något mörkare tänkte jag, och det blev det också. Blev en aning mörkare och mer brunaktig färg än tidigare och jag ber att det inte blir svart eller skiftande röda toner bara. Vad som helst men inte nått utav det!
Den sitter iallafall i nu och ska snart sköljas ur. Var ju såklart lite taktiskt av mig att färga det nu ikväll eftersom det är skolfoto på tisdag och då hinner det tvättas ur lite om jag tycker det blir alldeles åt pipsvängen för mörkt. Håller tummarna!


Det är sånna som Nicole som gör att jag vill färga håret så mörkt brunt det bara går.
Sinnesjukt läcker kvinna.


helg!

En efterlängtad sådan också. Senaste natten har spenderats i ett iskallt hus på en iskall plats med hela hantverksprogrammet. Natten lyckades ändå bli varm för min del som tur var, men har inte lyckats undan snuva ändå. Hoppas bara det inte håller i sig alltför länge det här.
Ikväll kommer äntligen grabben & myser också. Jag har hunnit sakna honom i fem dagar nu så helgen ska jag ta vara på tillsammans med honom. Ska försöka komma iväg och få kika i affärer också, men får se hur planerna blir.

Ska krypa ner under mitt varma gosiga täcke nu och se till att tina upp, sakta men säkert. Hörs.

Onsdag 16 september

Pluggat, handlat, fixat med mat&fika inför morgondagen, packat grejjer.. that's it, I guess? Allt det jobbiga är klarrt för ikväll, så skönt. Imorgon blir det en rejäl packning med på skolan eftersom hela hantverksprogrammet ska ge sig iväg på en liten utflykt med övernattning på lustholmen. Blir nog trevligt och mysigt där vid lägerelden tror jag. Gott om inte annat med tanke på allt smarrigt man laddat upp med. ;)

Sitter och kikar på idol för tillfället iallafall och ska nog ta en dusch nu efter det. Bland det härligaste som finns är ju en riktigt varm dusch såhär innan man kryper ner, mh-mh. Nybäddat hade varit pricken över i'et också men det får bli en annan gång det. Senare blir det true blood som jag ihärdigt försöker följa med men lyckas varje gång somna ifrån eller bli ofokuserad av något slag när jag ser.. men tänker inte ge upp för det verkar ju kanon.

För övrigt så är jag så oerhört shoppingsugen så det finns inte. Speciellt ute är jag just nu efter en kavaj. En grå kavaj med uppvikta ärmar. Läckert, jao. Kanske nått sånt här?


Eller nej förresten, den hade nog varit perfekt.

APU problem..

Hela dagen har mestadels bestått utav snack om praktikplatser hit & dit. Det känns riktigt tungt att tänka på det denna gång, varför vet jag egentligen inte eftersom jag alla tidigare gånger trivts och haft det kalas. Men jag har sån beslutsångest över dessa två veckor denna höst att jag varken vet ut eller in. Stockholm? Övik? Kanske Kramfors för en gångs skull? NEJ ÅH! Snurrigt som fan.... Det enda possitiva jag kan se i det hela just för tillfället är att när dessa veckor är över är det dags för den efterlängtade resan till Malta. Kanske därför jag är så omotiverad?

Nog om det för tillfället iallafall. Jag ska snart göra mig en bit mat här hemma för att senare ta nya tag och sälja fika i skolan där det hålls föräldramöte ikväll. Vi är just nu i behov av allt som har med att tjäna pengar och göra då den stora resan i slutet av detta sista skolår närmar sig. Vore helt galet kanon om det blev som det är tänkt i nuläget. =)

Nej men käk var det ju ja. Hörs väl!

Ny vecka

Fy på mig och min urdåliga uppdatering! Men har man annat för sig så har man.. =)

Så, ännu en helg har gått och hösten närmar sig med stormsteg. Det märktes idag det - både skönt och varmt blandat med isiga, kalla vindar i solen + alldeles för varmt inomhus. Det är oftast nu jag brukar vara duktig på att dra på mig en rejäl förkylning då det är så svårt att klä sig rätt, men jag hoppas och ber att jag klarar mig undan.
Denna vecka är det mycket på gång. Bl.a. café, utflykt med programmet, praktikplats letande & projektarbets planering varvat med läxor hit och dit. Jag som var hemma ett par dagar förra veckan känner hur mycket det är jag missat men det är bara att hoppa upp på hästen och rida vidare! Hehe.
Det här med apu'n i år känns lite knöligt. Jag har ingen aning om vart jag skulle vilja vara och det sägs vara nya regler som gör att det är mycket begränsat också vilket känns fruktansvärt surt! Ett litet baksteg blir det isåfall vilket jag garanterar inte kommer gå hem hos de flesta.. men det återstår att höra om imorrn.

Nu ska jag kolla på ensam mamma söker från igår som jag missade, sen hämta mami. Hörs!


Just like a star across my sky,
just like an angel off the page,
you have appeared to my life,
feels like I'll never be the same,
just like a song in my heart,
just like oil on my hands,
honour to love you.

You've got this look I can't describe,
you make me feel like I'm alive,
when everything else is au fait,
without a doubt you're on my side.

Now I have come to understand,
the way it is,
it's not a secret anymore,
'cause we've been through that before,
from tonight I know that you're the only one,
I've been confused and in the dark,
now I understand.

I won't let my guard down,
for anyone but you.


Måndag 7 september

Fullt upp hela helgen på många sätt och jag kan även säga att den varit den bästa på länge. Nu har det hunnit bli måndag igen och en ny skolvecka. Godmorgonpuss efter en sovmorgon, fint väder & kort skoldag. Det kallar jag en perfekt början på veckan. Ska plugga lite nu och sedan slå på en film tänkte jag. Blir pizza från igår till middag. Mh ;)


Torsdag 3 september

Illamåendet har dunstat och jag är grymt sugen på thaimat eller sylos just nu. Men blir istället favoritpajen från felix vilket inte heller är så tokigt iofs, men är man sugen så är man ju..

Dagen har varit helt okej. Skoldagen rullade på, hittills har jag inte gått en dag där jag känt att det är riktigt jäkla drygt vilket är så oerhört skönt så jag vet inte vad. Imorgon har jag lång sovmorgon för att sedan åka ner för 1,5 timmes lektion - endast. Mitt schema är fan inte fyskam det inte. ;)
Jag hoppas på att få besök senare och ikväll nångång kommer sis hem också. Alltid roligt!

Nu kurrar magen nå förfärligt, hejj på ett tag.

magsjuk?

Kan inte påstå att jag mått vidare bra på hela dagen. Äter men blir inte mätt - nästa måltid får jag inte ner en smula och magen känns helt stum. Pågått sen i morse och jag hoppas verkligen att det inte är nån jäkla magsjuka på gång i kroppen nu. FY för det, hellre har ja fan svinis.... haha okej kanske inte!
Ska rycka upp mig och ta en prommis med jossitoss om ett litet tag, för nu ska vi fan ta tag i det här med träning & motion. Framåt höst/vintern hade vi tänkt förflytta oss in i simhallen o ta några längder i veckan, men det måste tyvärr vänta ett par månader till det.

Ne men nu måste jag dona läxan som vi har till imorgon, sen prommis som sagt och resten av kvällen ska jag spendera väl med godingen. Hörs.

Tisdag 1 september

Somnade ifrån läsningen tidigare ikväll och sov i nästan 3 timmar(!!) Förbannat.. dock hann jag klart med nöd och näppe så slipper pinsamma stunder imorgon under gruppsamtalen förhoppningsvis. Annars ikväll har jag njutit med fanta och gott & blandat.

Ska göra mig sängklar nu och sedan somna till Dodgeball som börjar 22 på 3an. Skön som fan den filmen, lättsam såhär på kvällen. Får se när ögonlocken inte längre orkar, kanske att det blir hela filmen eftersom jag sovit så mycket ikväll. Eller nja förresten, känner jag mig själv rätt så slocknar jag nog ganska snabbt ändå, hehe.

RSS 2.0