Dreams do come true

Detta kommer bli grymt - dels för att jag får dela upplevelsen med dem bästa, och dels för att det var evigheter sen jag var utomlands sist. Även fast det bara blir 4-5 dagar i paradiset så är jag sjukt uppspelt och förväntansfull. Jag längtar som ett tok till detta! :)


ön Gozo, "the blue lagoon"


bugibba


qawra


st paul's bay


st julian's


valletta


valletta


valletta


valletta

sommarlov for real

Yes yes yes! Nu har jag sommarlov på riktigt i 3,5 vecka innan det är tillbaka till allvaret. Det är så skönt och jag håller tummarna för fint väder större delen av tiden. Ska försöka bada så mycket som möjligt nu om det går, har inte blivit så mycket av det tidigare i sommar och det är ju bra härligt att lägga sig vid vattnet i solen och sen ner o doppa sig emellanåt. Som sagt, håller tummarna!

Ikväll ska jag bara ta det lugnt. Är lite yr i huvudet vilket jag varit under hela dagen mer eller mindre.. kanske beror det på för lite sömn eller också att jag druckit för lite? Endera, båda kan stämma in bra. Ska väl annars försöka få ett par sidor lästa i körkortsboken iallafall. Nu när jag varit ute o kört så mycket i veckan borde jag verkligen ta o tänka på teorin också.
Men först ska jag vila nån timme. Hörs!


glad glad glad

Varit en såndär mysig kväll igen, tänk vad vänner gör för en ändå.. amazing! =)
Just nu ligger jag hemma och kollar på grannfejden och ska snart slå över till big brother. Det är grejjer att somna till det, riktigt sövande. Ska springa på toaletten nu och göra mig iordning för sängen så jag slipper tänka på det sen. Imorgon jobbar jag som sagt min sista dag, såååå skönt! Den är riktigt jäkla efterlängtad nu..

Sov gott med er!
och btw - drar till Malta i slutet av oktober!! ;) fucking fantastic!!!!!

Torsdag 30 juli

Blev en tur till härnösand efter jobbet med nya bilen. Hälsade på sis o barnen och jag passade på att käka på subway. Mycket smarrigt! Skaffade mig en datakabel till telefonen också så nu är det inga problem med överföring etc.

Ska alldeles strax bege mig nerför backarna igen och möta upp några vänner hos mormor. Blir en lugn myskväll för vår del. Imorgon ska jag upp och göra mitt sista pass med jordgubbarna. Ni anar inte hur skönt det ska bli att få njuta av ledighet och riktigt sommarlov de 3 sista veckorna som är kvar innan skolstart. Samtidigt som jag vet att jag kommer ha endel tråkiga stunder känns det hur skönt som helst. Förhoppningsvis blir det mycket kul som händer under dessa veckor så jag inte klättrar på väggarna tillslut.. =)

.. Men vi hörs!


från bryggan i Ådal i söndags.


swept off my feet

Then you know how it feels,
when the ground seems to shake underneath your feet,
I never felt so weak.

Then you know how it feels,
When you're caught up in love and consumed by desire,
the way your hearts on fire.




Godnatt!

brum brum

Varit ute på en tur ikväll, sista gången med den bilen. Imorgon får vi en ny, lite större - förhoppningsvis lite bättre - ungefär lika som den nuvarande. Ser jag framemot! Även att den är röd vilket bara gör saken bättre. ;) Blir kanske en trip till övik i slutet på nästa vecka med den då om det inte är strålande sol förståss..

Ska strax hoppa in i duschen och sen dra täcket över mig och mysa här i sängen. Njuta av att bara kunna ta det lugnt ska jag göra. Lär slockna ganska snabbt, även fast jag sov i över 2 timmar efter maten idag. Pappa fick väcka både mig och mamma, haha.

Hörs!

10 dagar!

Dagarna passerar fort förbi och det är nu bara tio dagar kvar till min dag. Ska bli mysigt att få träffa lite vänner o så igen, förhoppningsvis blir vi ett gäng här hemma innan vi drar vidare mot stan och cruisingen. Rena rama lyckoträffen att den är samma dag i år - great!
Jag börjar känna lite press på mig nu inför körkortet.. Halkan på måndag och inte alls många körlektioner kvar nu tills det är allvar. Pirrar lite i magen när jag tänker på det. Speciellt eftersom jag inte tycker jag pluggat tillräckligt. Måste fan bli någon ordning på det nu. *Skärpning* Ska iallafall ut o köra lite diesel ikväll.


Har precis stoppat i mig detta till "lunch" och lagt mig till rätta i sängen. Hade hoppats på klarblå himmel nu på eftermiddagen också men icke... alla dessa förbannade moln! Bättre lycka imorgon kanske. =)

good day

Har varit sysselsatt hela dagen -  från körlektion tidigt imorse till godnatt puss i dörren nyligen. En av dem bättre dagarna på länge har det varit och jag känner mig varm och nöjd i hela kroppen. =)
Ska vända på mig nu och sniffa vidare på kuddarna... lär sova riiiiktigt gott inatt!

Puss & Godnatt!


21.33

Nu har hela måndagen gått också. Otroligt vad det gick fort, hann knappt blinka. Vi fikade gott efter maten och sedan kände jag att det behövdes en promenad. Det var en härlig kvällssol så det var riktigt skönt att gå en sväng. Tog en skön dusch efter det också och nu sitter jag här och väntar på Beck. Ska bädda nytt i sängen och njuta mig till sömns också. Ska upp och köra klockan 8(!!) imorrn, vet inte riktigt vad jag tänkte med när jag beställde den lektionen? Haha.. blir lite tufft eftersom jag är så trött och slut och inte fått tagit det lugnt och sovit ut på ett par nätter så får bli en relativt tidig kväll helt enkelt. Har tokont i vänster rygghalva också, förmodligen av att sitta i jordgubbsstolen hela dagarna med dålig hållning. Kanske borde låna mammas nya spikmatta innan jag somnar som hon fick av oss systrar idag. Är riktigt skönt och avslappnande faktiskt..

Men nu börjar iallafall Beck. Hörs, Godnatt!


Måndag 27 juli

Imorse ville jag verkligen inte kliva upp ur sängen. Fy ursch vad jobbigt det är med sånna mornar.. hade kunnat ligga kvar hur länge som helst, men jordgubbarna väntade ju så var bara att pallra sig upp. Har egentligen inget att klaga över men ibland måste man bara ändå, hehe.
Gårkvällens humör höll i sig till nånstans mitt på dagen då jag fick lite solsken i min omgivning. Tänk att en person, utan att göra något speciellt, kan lysa upp ens värld så lätt. Magiskt. =) Har iallafall inte tid att vara bitter längre. Mamma fyller år och vi ska fika gott ikväll med mormor & morfar. Köpte även en goglass påväg hem vilket jag tyckte mig vara värd idag. ;)

Nu ska jag höja volymen på spotify och plocka undan här på rummet. Har hunnit bli en svinstia under helgen, blir alltid så när jag ska ut. Slänger runt allt jag äger och har och det blir en enda röra här inne. Men det är inget som inte går att ordna. Hörs!


från i lördags

hemma..

Har varit en riktigt skön dag, behövde få komma hemifrån kände jag. Har ingen ork att skriva nått överhuvudtaget.. är helt slut i kropp och huvudet hänger heller inte riktigt med som det ska. Allt känns lite upp och ner och mest av allt skulle jag vilja ha en famn att krypa upp i just nu.. ska se på film och bara lägga allt åt sidan en stund. Upp i tid imorrn. Har förmiddag och är även sista veckan. Helt underbart, riktigt less på den där jordgubbsbilen nu.. Godnatt.

Söndag 26 juli

I'm up! Eller.. var ett tag sen nu det. Hade en jättetrevlig kväll igår och fick mitt älskade mcdonalds när vi åkte hem också - kunde inte bli bättre menar ja.
Jag har inte tid att uppa så mycket mer, ska ut till ådal till sis stuga och tillbringa min söndag där. Blir super idag det, bara lata på. Får se vad vi hittar på för nått förutom att bara umgås. Ska bli skönt att få komma iväg hemifrån en stund bara. =)

Vill komma ut så fort som möjligt så ska bege mig nu.. Pappa är snäll som skjutsar! Ha en bra dag!

PARTI!

Nu åker jag iväg till en vän, sedan vidare mot härnösand och massor av fest! Härligt!

Hoppas ni alla får en grymt bra kväll!

Lördag 25 juli

Nästan nyss klivit in genom dörren här hemma. Är nysolad och såklart röd som en tomat i ansiktet. Ska iväg om ett par timmar och släppa allt har jag bestämt, bara må gott och njuta hela kvällen. Jag ber för att vädret inte blir värre än vad det är nu och att den lilla värme som finns ligger kvar i luften under resten av kvällen. Ska strax äta och sedan hoppa in i duschen. Får se vad det blir för kläder, ska väl kunna rota fram nånting ur garderoben iallafall. Vad som helst men inte jeans kör jag på ikväll trorja. =) But we'll see about that..

Nu; fläskfilé och potatisgratäng! mmh

resor till ett (betydligt) varmare klimat

Det har varit kvällens samtalsämne här hemma. Jag vill bara få ett datum att se framemot nu.. för idén verkar ha gått hem hos syrran, tack och lov! :) Skulle vara helt fantastiskt att få vandra på Maltas gator en vecka...... *drömmer mig bort*

Back to reality - efter jobbet åkte jag direkt för att hämta ut min mobil som kom idag. Den passar mig perfekt och stannar tills jag tröttnar, toppen. Även fast min gamla mobil gav med sig och startade till sist så fanns det inte mycket batteri i den, hade med andra ord inte klarat mig i helgen. När jag sen kom hem hade sis fixat lite goda tillbehör till lasangen så vi åt en härlig middag tillsammans. Resten av kvällen har det varit ett helvilt letande efter resor som sagt.
Väntar just nu på min tur på toaletten och alldeles precis började big brother. Är även lite smått avundsjuk på alla som är ute o festar o roar sig ikväll... men imorgon ska jag vara en utav dem! =)

Godnatt på er!

arg, frustrerad, irriterad, less? svar ja

"Det finns en mening med allt" skrev jag i något inlägg tillbaka och nu har det klart bevisat sin innebörd. Min mobil har nu nämligen helt lagt av.. den vägrar att starta igen och när jag ska ladda den tar den inte emot någon ström. Förbannat! MEN som tur är väntar ju jag på en ny pärla som är påväg hem till mig i detta nu. :) Blir skönt att få slippa se den här mer, nog för att ja kommer sakna den lite också kanske, hehe.
Och sen en annan sak som gör mig störtirriterad - regnet. Det förbannade regnet. Jag vaknade av att dropparna studsade här utanför och då var klockan inte mer än halv 8. Vred och vände på mig ja vet inte hur länge tills jag tillslut somnade för att få nån timmes sömn till. Less jag blir. Är vädret såhär imorgonkväll vet jag inte riktigt vad jag tar mig till!

Nåja, det var mina klagomål denna morgon. Nu ska jag kika en stund på tv innan jag hoppar in i duschen. Hörs.

You put a big smile on my face

Say you gotta put the good with the bad, happy and the sad,
so will you bring a better future than I had in the past?
'Cause I don't wanna make the same mistakes I did,
I don't wanna fall back on my face again.

I'll admit it, I was scared to answer love's call,
and if it hits better  - make it worth the fall.


:*


regn och rusk

Hamburgaren jag gjorde iordning när jag kom hem var inte fy skam! Blev förbannat söligt men den var så god så god. Nu sitter jag här och tömmer ett mentos rör och väntar på att en vän ska höra av sig för eventuella planer senare. Borde väl egentligen läsa lite i körkortsboken då jag inte gjorde det tidigare idag men behöver en liten paus från den känner jag nu.
Tro vad jag ska göra istället? I det här vädret känns allt så himla tungt.. ingenting fungerar som det ska verkar det som. Man vill bara ligga inne uppkurad med en filt i soffan och käka chips & dipp, inte sant? Haha, får proppsa på att få det imorrn när sis kommer hem.

Ne nått bättre ska jag väl kunna ha för mig än o bara sitta här o glo på skärmen. Ha en bra kväll!

Torsdag 23 juli

Det var en riktigt skön natts sömn jag fick inatt. Drömde mycket konstigt och blandat, men det var ändå bra drömmar överlag. Ska snart göra mig klar och stoppa nått i magen inför 4 timmars jobb igen. Blir nog tungt idag eftersom vädret inte är det bästa, men har bara 2 eftermiddagspass kvar nu - kanske någonsin! Tänker jag i dem banorna känns det lite bättre iallafall. Jobbar dock även lördag denna vecka men eftersom det blir utgång på kvällen sen gör det mig inte så mycket.

Nu ska jag fräscha till mig lite iallafall. Hörs!

in the bed

Ja då var jag hemma efter en helkväll med mycket skratt, mycket cigarettrök och mycket folk. Tack sis för maten och sällskapet! Kvällen "avslutades" iallafall på bästa möjliga sätt, och förmodligen finns det en mening med allt som händer vilket jag alltid har i åtanke när det är nått särskilt! Förhoppningsvis är följderna av detta något gott också. :)

Nu ska jag inte slösa bort dyrbar sömn på den här förbannade bloggen mer. Nu ska jag krypa låångt ner in under täcket med det feta leendet jag fortfarande har på läpparna. PUSSSSs


Onsdag 22 juli

Idag kunde jag inte hålla mig längre. Fick ett litet utbrott på telefonen igår då den inte gjorde som jag ville riktigt, så beställde hem mobilen från internet som jag kollade på igår. Är så oooooerhört less på min LG nu, ska bli skönt med en sony ericsson. Aldrig haft det heller faktiskt, men sägs ju vara super.

Har precis gjort mig klar och ska snart åka ner på stan för lite ärenden innan jag börjar jobba. Ska försöka få i mig nått också så jag inte hungrar ihjäl innan sex då sis kommer förbi o möter upp mig och sen vidare på Kramm som sagt.

Hörs när jag nu kommer hem igen, har ingen som helst aning om när det skulle kunna tänkas bli.. Men ikväll iaf. Ha det!

så gick dagen mot sitt slut ännu en gång..

Blev en mystisdag (alla dessa mysdagar.. ;)) med goda vänner och Yes man. Hade lite svårt att koncentrera mig men den var iallafall bra av det jag såg. Blev även rabarberpaj och vaniljvisp, muuuums.
Nu sitter jag här och är hungrig igen. På tal om mat, sis hörde av sig tidigare idag också och bjöd med mig till grillningen på Kramm imorgon och det tackade jag inte nej till så det blir mys imorgon med. Hon funderade på att göra mig sällskap här hemma på fredag också och det tackar jag för! :) Underbart när hon är hemma.

Innan jobbet idag var jag och paps och kikade på mobiler. Är grymt less på den jag har och den är så jobbig att knappra på så känner att det är ett måste att byta. Hittade den jag spanat på den senaste månaden men att lägga så mycket pengar på en mobil i 2 år (man byter ju i princip så ofta) är det inte riktigt värt. Hittade ett annat alternativ som dessutom var skönare att ha i handen, så kanske slår till på den tillslut.



Fanns ju t.o.m i röd vilket inte gjorde saken värre precis, hehe.
Nåja. För tillfället är det big brother som håller mig vaken och nu hade jag tänkt gå till köket och gräva i skafferiet. Blir nog ett par mackor och oboy innan jag släcker ner.. Godnatt på er!

Godmorgon

Ligger kvar här i sängen, trots att jag varit vaken ett tag nu, och kikar på filmen som jag somnade ifrån igår. Idag har jag gjort av med lite pengar också och blir förmodligen mer innan dagen är slut. Kliade så i fingrarna att jag var tvungen att klicka hem ett par plagg från h&m, dock bara tråkiga basgrejjer.. men sånt ska man ju också ha i garderoben. Innan jobbet ska jag även hinna med ett par saker i stan så det kommer som sagt gå åt endel idag. Men jag känner för att unna mig en aning just denna gråa tisdag. :)

Är hungrig som en oxe fast jag för bara lite mer än en timma sen ätit frukost (även stoppat i mig ett par mentos där emellan..) så ska ta o göra några rostade med marmelad nu - sen läsa lite i körkortsboken!

Måndag 20 juli

Regn regn regn.. har inte varit så mycket annat idag. Gick dock fort att jobba ändå vilket kändes himla skönt. Satt en stund på bibblan och läste på till körkortet innan också, måste börja ta tag i det igen nu på riktigt..
Har förövrigt just ätit korv med bröd och ska snart ta o rensa jordgubbarna jag köpte hem idag. Ikväll ska jag bara må gott och fokusera på allt bra i mitt liv just nu. Kommit lite ur balans när det gäller det mesta den senaste veckan men hittar nog snart tillbaka igen, gäller bara att ge sig fan på det!

Rensa jorgubbar var det ja. Störs..


you know you can't deny


It's complicated, it always is. That's just the way it goes.
Feels like I've waited so long for this, I wonder if it shows?

Give me a reason, I gotta know. Do you feel it too?
Can't you see me here on overload? And this time I blame you..

strutsfarm

Blev ingen tråkig dag trots allt. Mamma kom in på rummet vid halv tolv och frågade om jag ville följa med till strutsfarmen och kika. Jag hängde på och passade på att köra pappas bil hem. Helt underbar är den bilen jämfört med mammas, det är ett som är säkert!

Strutsarna var iallafall sjukt läskiga men så fanns det små kycklingar också, så himla söta! Just have a look.





den bakom är en 3 veckor gammal kyckling, alltså inte fullt så stor som en vuxen struts..




hej där! (ej zoomad, den var ruskigt nära kameran)

Nu ska vi iväg och käka på tre kronor. Sen blir det fotboll för min del =) Hörs senare!

Söndag 19 juli

Hade en oerhört skön kväll igår även fast jag inte gjorde ett skit. Det var längesen jag bara låg hemma en kväll i lugn och ro och kikade på film oså, men det tog jag mig tid att göra igår iallafall. :)

Idag är det söndag.. gillar inte söndagar för fem öre. Händer aldrig något kul direkt, men jag skulle faktiskt behöva läsa körkortsteori och städa här på rummet så kanske att jag borde passa på och göra det nu en tråkig söndag som denna. Vädret är ju inte direkt det mest uppiggande heller..

Ska nog hugga in på honungsmelonen som är kvar sen igår nu iallafall. Har slagit på en film så ska se klart den innan jag tar itu med dagen. Hörs!


Lördag 18 juli

Underbart väder, och vad har jag gjort hela dagen? Jo suttit o sålt de där förbannade jordgubbarna. Det är sånnahär dagar man blir döless på det - då man går miste om det fina vädret! Men får trösta mig med att det bara är ungefär 2 veckor (+/- några dagar?) kvar iallafall.. sen slipper jag det där resten av livet!! ;)

Vi är i full gång med grillningen här hemma och det ska bli så oerhört gott! Fattar inte varför vi inte grillar oftare alltså? Det borde man ju passa på att göra iallafall 1-2 gånger i veckan nu på sommaren. MINST. Ska jag se till att dona när jag skaffar eget, japp japp!

Ikväll vet jag inte alls vad som händer. Förmodligen ingenting. Vet inte ens om det går något bra på tvn, så kanske blir ett par filmer att fördriva tiden med. We'll see we'll see.. Nu ska jag ta mig ett glas cola iallafall!

ynka tre veckor

Hejhopp! Ligger här i sängen framför big brother och hade tänkt släcka ner strax. Igen. Har nyss startat upp datorn, var tvungen att kolla läget innan jag kunde sova - aningen patetiskt.. haha!
Nåja, min dag har legat på plussidan iallafall. Somnade ute i solen en stund till att börja med, tog en glass på stan med barnen, jobbade, köpte hem pizza och åkte sedan iväg till en vän för en prommis samt lite körning och till sist mys framför tvn vilket var välbehövt as always.

Idag (imorgon?) är det 21 dagar kvar till min 18-årsdag, 3 veckor bara. Det är ju fantastiskt vad tiden gått fort! Kommer garanterat drömma om den dagen inatt igen som jag gjort de senaste nätterna. Dock inget possitivt så kanske det kommer inatt.. ;) Längtar som en gaaalning gör jag iallafall.

Imorgon (idag?) blir det jobb och sedan en efterlängtad vilodag! =) Och nu ska jag sova för att överhuvudtaget orka pallra mig ur sängen imorrn. Så nattinatt på er!

puss.

En god morgon

Solen skiner in genom persiennen och jag känner mig utvilad och mätt efter en god frukost. Jag har dragit på mig bikinin och ska snart slänga mig i solstolen ute på altanen. Det blåser endel men förhoppningsvis blir det varmt längs väggen där.

Idag börjar jag klockan två och innan det ska vi hitta någonstans att fika. Kanske det nya som öppnat? Får se, just nu är jag så mätt så jag inte kan tänka på nått sånt överhuvudtaget men känner jag mig själv rätt så kommer det senare.

Nu ska jag ut i solen iallafall. Hörs!

Torsdag 16 juli

Vet inte riktigt vad som hänt med mig men för tillfället finns det inget slut för hur mycket jag skulle kunna få i mig verkar det som. Herregud vad jag proppat magen full de senaste kvällarna. Blir lika mätt varje gång jag äter och 10 minuter senare ligger jag med en kinder maxi i handen... Jag skyller på att barnen är här och halvlovar mig själv att det blir bättre nästa vecka. "På måndag". Kanske att jag ska försöka satsa på en lördag utan gotta till och med? Äh, kommer inte funka ändå så vad fan!

Idag har vi grillat, så jäkla gott det är! Vi har bakat blåbärspaj nu ikväll, men jag måste säga att jag inte är speciellt sugen. Skulle hellre göra iordning ett lass med mackor. ;) Hehe.

Ne hörreni, nu ska jag fortsätta kolla malta resor och drömma mig bort. Ni anar inte hur sjukt sugen jag är på en nu alltså!


the end

Mätt i magen, slut i huvudet, slö i kroppen.. det är dags för mig att blunda och drömma lite nu.
Godnatt!


Music brings the best out of me


Lillördag

En härlig dag med bad, värme, skratt, mys, lite regn & pussar. ;) Det är fortfarande riktigt skönt ute men trots det fina vädret ligger jag och Smilla i sängen just nu och trycker i oss skittles. Blir nog någon rulle ikväll, och kanske att det bakas paj här hemma. Paj med vaniljvisp skulle inte sitta fel just nu, nej.

Nu kom Douglas och smög ner på andra sidan om mig, så nu blir det gos här!


*gäsp*

Börjar jag bli "gammal" kanske eller vad är det egentligen frågan om? Jag hänger iallafall inte med i svängarna här längre. Har busat med Douglas hela kvällen och den pojken har verkligen ingen stopknapp, haha! Nu springer dom bara runt här som galningar och nästan kiknar av skratt medan jag själv ligger utslagen i sängen på rummet..
Men imorgon är en ny dag och den kommer förmodligen bli lika livad som denna så jag ska göra mig iordning redan nu för en god natts sömn. Natti!


Tisdag 14 juli

Helt jävla underbart, man kan fan inte annat än att älska solen och värmen! Mh :) Har varit ner till härnösand och hämtat hit Smilla & Douglas för några dagars tokmys. Imorgon ska det tydligen bli bra väder hela dagen så då ska vi nog bege oss till flogsta för att svalka oss lite efter jag slutat. Det blir kanoners, förutom att jag inte riktigt gillar flogsta men.. får gå det med.

Ikväll blir det nog inget speciellt förutom massa bus och jordgubbar. Men först: korv & strips!


S&D, sommaren 07


Måndag 13 juli

Ja då var vi 3 i huset igen. Jag är tillbaka på rummet, i sängen framför tvn, med datorn på magen igen. Har ätit så mycket hela kvällen att jag funderar på om jag snart spricker, gosh. Helt slut i varenda liten del av kroppen är jag också. Känns som jag varit ute på bus men har ju bara tagit det lugnt i helgen.. kan kanske bero på för lite sömn? Jo något sånt är det nog. Hade tänkt ta igen det inatt iallafall. Blir skönt, för de närmsta nätterna blir det kanske en aning mindre sömn också. Imorgon efter jobbet åker jag och mamma nämligen o hämtar hem några ungar från härnösand. Vem/vilka som hänger med tillbaka återstår ännu att se. Blir mysigt att få ha dom här ett par dar då det var så längesen sist! =)

Men nu börjar Beck igen, så godnatt.

Music brings the best out of me


Takidas senaste på repeat hela eftermiddagen.

Äntligen sol & värme!

Ja vad glad man blir på en gång solen kikar fram, det är så härligt. La mig ute en stund när jag kom hem i eftermiddag men det blåste så kallt så jag gick in och satte mig framför tvn istället. Känner mig så himla slö, men ändå jäkligt rastlös på något sätt. Lite kluven sådär. Ska iallafall dona en ordentlig middag senare är det tänkt och resten av kvällen blir bara slapp skulle jag tro. Inväntar mam&pap vid 10-11 nångång ikväll, förhoppningsvis har de med sig lite gott hem till mig. ;)

Hörs.

Söndag 12 juli

Min helg har varit toppen! Är både mätt, belåten, nöjd, glad & lycklig just nu av många olika anledningar. Blev en riktig filmmyskväll denna söndag med goda vänner, pizza, godsaker och rabarberpaj. Mh-mh! Blev över av det sistnämnda också så imorgon är det jag som hugger in på pajen efter jobbet. ;)
Zappade runt på tv kanalerna här och hamnade tillslut framför Rallybrudar. Riktigt bra film som jag endast sett på bio en gång tidigare. Får hoppas den är lika bra denna gång som jag tyckte den var då.

Nu ska jag krypa upp i soffan med täcket, Godnatt på er!
Måste även påpeka att det blir tungt att sova ensam här inatt...


21.14

Idag har det blivit endel godsaker och just nu sitter jag här i min ensamhet o vräker i mig av allt som finns på bordet intill. Väntar på att ondskan ska börja på 4an och sen hade jag tänkt att ge mig på en skräckis, Mothman. Har fått för mig att någon tipsat om den, men kommer inte ihåg. Värd en chans iallafall om jag nu vågar se den förståss.

Kanske man ska gosa ned sig med täcket här i fåtöljen och göra sig redo för film nudå? Svar ja. =)


Lördag 11 juli

Jaha.. och vart är solen som skulle titta fram idag? Hm.. ajja, jag har blivit bortbjuden på middag idag iallafall och efter det följer jag med på lite kalas. Har lite bråttom, sitter bara i handduk och ska vara klar om mindre än en timme. Bäst att skynda sig!

Ha det så länge! :)


brr

Det har regnat precis hela dagen och det verkar aldrig ta slut på det någongång. Nu är jag iallafall ledig tills måndag, känns oerhört skönt! Har precis tryckt i mig en såndär micropizza (är alldeles för lat för att ställa mig o laga mat endast till mig själv..) och smuttar på ett glas cola. Godis och chips står klart på bordet inför en myskväll här hemma med en vän. :)
Medan jag väntar blir det lite komedi på 3an till att börja med - How I met your mother, rättare sagt. Får aldrig nog av typiska amerikanska komediserier.

Ha en fin fredagskväll!
I know I will.


Fredag 10 juli

Så lugnt och skönt här hemma. Bara det dånande ljudet av stereon som hörs. ;) Jag ska strax klä på mig och fixa det sista sen invänta morfar som är så snäll och skjutsar ner mig nu när mam&pap är borta.

Oj är klockan redan halv! jäklar, lite bråttom. hörs när ja är hemma igen istället. =)

det slog mig just att den här killen inte kommer göra mig sällskap i helgen..

Gud vad du är saknad mitt hjärta!

Torsdag 9 juli

PISSIGT kallt ute. SKITVÄDER rent ut sagt! Kommer vi någonsin få ta del av solen & värmen igen denna sommar? Åh.. man blir så deppig. MEN här ska inte väsnas och inga sura miner ska visas. Dagarna går rätt fort förbi och snart är det efterlängtad helg igen. :) Mamma & jag var o laddade upp med godsaker och nödvändigheter inför helgen. Fasen vad jag ska njuta av ensamheten, visserligen med endel sällskap, men att bara få iväg föräldrarna ur huset ibland är guld värt. Ska bädda rent i sängen imorgon också så jag får njuta extra mycket när jag slänger mig i den senare på kvällen, det måste ju vara bland det härligaste som finns?
Resten av kvällen blir lugn framför tvn. Hörs!

!!

Det är ganska otroligt vad lite en människa behöver göra för att få någon att må så fantastiskt bra...


...Puss. =)

Onsdag 8 juli

Idag fyller Sebbe år - stort Grattis! - precis en månad innan min dag. Fick hem det där frågeformuläret från tidningen idag också vilket gav mig ett litet pirr i magen, hihi.
Jag ska skynda mig att fräscha till mig nu och sen ska jag ner till datasalen på skolan. Är svinkallt ute idag så jag lär klä på mig rejält för att inte frysa ihjäl sen bakom gubbarna.. uuh. Får nog köra en såndär soldans så de här förbaskade molnen och kylan försvinner nån gång.

Later on.


23.21

Jag tror jag fått fnatt. Jag är hungrig precis heela tiden, och även om jag känner mig mätt tänker jag på vad jag ska ta o äta när jag blir hungrig igen. Vad är det för fel på mig? Jag åt senast för en timme sen och är ändå vrålhungrig nu. Galet! Så typiskt också att det enda vi ska ha hemma sånna här tillfällen är mackor.. inte gott om man trycker i sig allt för många :p

Just nu ligger jag och kikar på big brother och om ca 40 minuter är det endast en månad kvar till min dag! Jag är sjukt excited och vill bara att tiden ska gå fort fort, men ändå inte. :) Förhoppningsvis hinner det bli mycket bus innan dess.

Nu ska jag borsta tänderna och försöka tänka på nått annat än mat för omväxlingsskull. Godnatt!

Tisdag 7 juli

Godmorgon!
Funderar på att åka iväg lite tidigare idag och sätta mig i datasalen på skolan och köra igenom en repetition på körkortprogrammet.. men jag vet inte om jag har sån stor lust med det. Jag borde verkligen dock! Hm får se om jag ens hinner vilket jag inte tror för tillfället. Sitter fortfarande med handduken på huvudet och harjust sminkat mig. Har ingen lust att sätta mig och sälja några jordgubbar i det här vädret men vad gör man inte för lite pengar. Nåja.. måste nog torka håret nu om jag ska hinna nått över huvudtaget. Hörs!

front row - awesome!


Backyard babies - Abandon, live från gatufesten
dregen är tamigfan gudomlig

sommar?

Ska det här kallas för sommar? Nej vet ni vad.. jag har frusit som ett burrande bi hela eftermiddagen och är sååå besviken på att det förmodligen kommer fortsätta såhär veckan ut. Men jag har förhoppningsvis en bra helg framför mig som jag kan se framemot istället, hihi. :)

Har just käkat och ska krypa ner under täcket nu och värma mig heeela kvällen. Frågan är bara om jag någonsin kommer bli varm? Inte säker på det alltså, uuh.

Ny vecka och nya tag

Alltså vart tog den underbara värmen vägen nudå? Piss. Väderprognosen visar bara regn regn och regn. Tråååkigt.. Man blir ju helt seg av sånt här väder och ingenting blir roligt heller. Men det är bara att försöka hålla humöret uppe ändå det!

Ligger fortfarande kvar här i sängen. Är sjukt seg i kroppen och hungrig som ett svin, men orkar inte kliva upp. Vill bara ligga kvar heela dagen och må här, men det går inte för sig. Nu när alla pengar är slut måste jag tjäna in lite nya. Kommer visserligen inte göra av med några på ett par veckor men är ändå skönt att veta att man har om nått dyker upp. :)

Bäst jag gör iordning nått att stoppa i magen nu, o sen försöka fräscha till mig lite för lite jobb!

Söndag 5 juli

Ojoj. Helgen som varit är en kategori för sig alltså. Mycket skratt har den bjudit på, helt underbart. :) Enda som var cp irriterande var att dem var stenhårda med insläppen i tälten. Hade varit oslagbart då vill jag lova. Men nu laddar vi om för om 2 helger ges det förmodligen en ny chans och den ska jag inte missa!
Ja jäklar vad trevligt jag haft i helgen på så många sätt. Glad att det blev av det här efter allt krångel. Är en aning mörbultad idag med fruktansvärd träningsvärk i vänster armen (hur har jag lyckats med det?) och lite blåmärken här o där, sen såklart kommer tröttheten smygandes även fast jag sovit nu ikväll men kommer nog slockna framför tvn rätt tidigt ändå känner jag. Tur som fan att jag börjar 14 imorrn säger jag bara! Även fast jag ätit på donken nästan varje mål i helgen så är jag grymt sugen på det ändå.. haha, patetiskt! Blir fan ingen skit på hela veckan nu och det hoppas jag att jag står fast vid. Men vi får väl se... ;p

Nej gud vad jag är slut i huvet.. blir slötittande på tv nu. Hörs.

på hemmaplan

RIKTIGT bra helg! Nått mer har jag inte att säga för tillfället. Ska tömma kameran och gå igenom allt bus. Med andra ord - bilder kommer sen ;)

NUNI!

Igårkväll blev det lite mys med vänner. Åkte och badade och sedan drog vi en film. Zack & Miri make a porno trorja den hette. Sjuk film, haha!
Och nu är väskan packad och jag är taggad!!! Nu måste jag skynda mig o äta något innan jag ska jobba. Sen bär det av söderut och gatufeten väntar! Hemma söndag igen.

Ha nu en underbar helg - det ska banne mig jag se till att ha ha! :)


Nu kör vi tjejer!

Torsdag 2 juli

Man slutar aldrig förvånas över hur varmt det är ute. Så fort man stoppar huvudet i solen blir man som stekt, helt sick. Önskar jag låg på en strand just nu.. den här värmen är olidlig om man inte får svalka sig ibland!
Idag har jag endel att göra. Bl.a. packa! För imorgon, förmodligen direkt efter jobbet, drar vi mot sundsvall och gatufesten! :D Äntligen det vi väntat på så länge! Hoppas på en grym helg och inget regn. ;)

Ne nu ska jag kanske lägga mig ute en stund innan det blir mat här hemma. Hörs!

första juli bjöd på sommarens första dopp

Hemma efter en lång och härlig dag. Jobbade till 14 och efter det köpte och linda med oss varsin sallad och drog till storsjöbadet och mådde gott. Mitt första dopp för i år och det var faktiskt skönt måste jag erkänna. Måste även erkänna att jag är en fruktansvärd mes när det gäller att bada och blöta ner sig. Men i kom jag inte iallafall! *stolt* Kom hem för ungefär en timma sedan och har just ätit korv med bröd.
Imorse innan jag gav mig iväg ordnade jag det sista inför helgen med hotellet och allt, så nu är det bara att tagga jääärnet! Oerhört skönt att slippa tänka på det mer nu, bara en sak som återstår men det får jag försöka ordna imorgon..

Nu ska jag gosa ner mig här under täcket. Ha en fortsatt bra kväll!


 

RSS 2.0